Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meddig lehet bírni a szexhiányt? Nektek mennyi volt a legtöbb idő ameddig bírtátok szex nélkül?
Ha gondoljátok írjátok le:
Lány, vagy fiú vagy?
Hány éves?
Nekem 2 hónap volt a legtöbb, de már nagyon szenvedtem,mert a maszturbalást is hanyagoltam addig:P Most már lassan 3 hete nem voltam senkivel,mert a lány akivel összejártam,talátlt part magának...szóval most megint alkalmi kapcsolatot keresek:D
19f
Feltetelezem az lett volna a következő válaszod :D
De valóban,nem mondtál ilyet.
1 éve nem voltam nővel. Lett volna lehetőségem de nem ez a legfontosabb. De nem tagadom nem utolsó szempont nálam.
#vazelineskigyosimogatas
27F
1ev es 5 honap volt a max. Szakitas utan igen ki voltam. Utana rossz idoszakom volt, hianyzott az onbizalom es a kisugarzas, a nok meg ereztek. Nem navyon jott ossze semmi. Utana vahogy erot vegtem magamon, jobban elkezdtem nyomni az ipart, es voala :D
27 es 28 evesen voltb a szunet.
F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!