Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A szexnél lehet hátrány ha a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A szexnél lehet hátrány ha a lánynak az átlagnál nagyobb, kerekebb, izmosabb a popsija?

Figyelt kérdés

Már pár éve edzek,elég komoly szinten,az életem része lett,persze igyekszem nem túlzásba vinni és egészségesnek maradni,gyakran indulok fitness és bikini fitness kategóriában is.

Sikerült egy erősebb,elég sportos alkatot kialakítanom magamon,a popsim is izmosabb,nagyobb,kerekebb lett mint korábban volt,viszont érdekelne hogy ez mennyire előny vagy akár lehet hátrány is egy fiúnak a szexnél?És itt nem a popsiszexre gondolok hanem a normálra.

Főleg olyanok véleménye érdekelne akiknek van ebben tapasztalata,persze érdekelne mások véleménye is.

Képet csak privátban mutatnék magamról,ide nem tennék ki ha nem gond.

2019. dec. 1. 10:52
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Érdekelne az a logika ami mentén oda jutottál, hogy ez bárkinek hátrány lehet..
2019. dec. 1. 11:47
 12/15 anonim ***** válasza:
Nekem is izmos, mindegyik pasi imadta
2019. dec. 1. 11:55
 13/15 anonim ***** válasza:
88%

Engem is az érdekelne, hogy mégis hogy jutottál arra a következtetésre, hogy ha jó segged van, az hátrány?

Ennyi észt sikerült magadra szedned, vagy csak gondoltad kiírod ezt a kérdést dicsekvésképp és megmutatod pár kanos pasinak a segged, hogy rád verjék?

2019. dec. 1. 12:02
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Csak akkor hátrány, ha a popsiszexet nem szereted.
2019. dec. 1. 12:39
 15/15 anonim ***** válasza:
Ez csak előny. 🙂 Imádom az izmos, kerek, nagyobb feneket.
2019. dec. 1. 14:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!