Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Nektek bejön az egy kicsit pocakosabb pasik? Itt nem a logó zsíros hasat értem! .
Figyelt kérdés
2019. nov. 30. 17:07
5/12 anonim válasza:
Voltam 80 kiló is és most 100. Nőzési szempontból nincs különbség, ha nem a nagyon külsőségekre hajtóakat célzod meg. De ha azokat akkor esélyes hogy megaláznak, vagy meg akarnak. A jobban kinézőkkel pedig látványosan kedvesebbek.
De amúgy nem kötelező a nagyon jó külsőt neked sem keresni.
6/12 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszik a poci, s még az sem gond, ha nagyobbacska. A laposat kimondottan nem szeretem.
18L
7/12 anonim válasza:
Csodásak vagytok. 190/110, sportoló, de kicsi pocis férfi.
9/12 anonim válasza:
Igen, csakis a mackós férfiak :))
30N
10/12 anonim válasza:
Én is imádlak Benneteket! 😍😍😍
Mármint minden olyan lányt és nőt, akinél nem kizáró ok egy kis has 😁 Bárcsak tudnám, hol lehet veletek megismerkedni? 🤔
185cm/108kg férfi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!