Extra hosszú hajam van, ápolom, gondozom. Nem csúnya zsíros. Van még olyan lány, nő akinek ez bejön? Egy motoros FF..
Figyelt kérdés
Hosszú,extra haj2016. jan. 20. 19:03
1/9 anonim válasza:
Nekem a max. vállig érő haj a kedvencem (olyan álligérő a legjobb), de nem zavarna ha hosszabb lenne:)
2/9 anonim válasza:
Nekem nagyon nem, egy férfi legyen rövid hajú. DE!!! Van olyan barátnőm, aki odavan a hosszú hajú pasikért! :)
3/9 Rebellious Dead Lady válasza:
Fúú, nekem nagyon bejön!!! *-*
4/9 anonim válasza:
Nekem is tetszik a hosszú haj férfin, szerintem nagyon szexi tud lenni :3
5/9 anonim válasza:
Nekem tetszik a hosszú haj... a rövid egyáltalán nem is jön be.
6/9 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszik a hosszú haj a férfiakon, sokkal vonzóbb mint a rövid.
Amúgy meddig ér a hajad? Mivel extra hosszúnak tudtommal a combig érőnél hosszabb hajat nevezik.
7/9 anonim válasza:
Nekem alapból bejön a hosszú haj. (De most nem ismerkedek, mielőtt priviznél. :)
8/9 Rebellious Dead Lady válasza:
6-os teljesen egyetértek. ="D
9/9 anonim válasza:
Rasztásítsd be!!
Egyébként szerintem sem rossz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!