Péter010203 kérdése:
Lányok, nektek be jön Szalay Isti?
Figyelt kérdés
(A videós) , csak azért, hogy szétröhögjem a fejemet megint, mert láttam a videóját :DDDD2016. febr. 5. 21:56
1/8 anonim válasza:
Primitív humora van, nem tetszik se belsőre se külsőre.
2/8 anonim válasza:
ha a külsőtől eltekintünk, nem, nem jön be, nincs benne semmi férfiasság, komolyság, biztos van olyan, akinek bejön ez, de nekem nem
5/8 anonim válasza:
Nekem sem jön be,de a haveja simán lennék.Én is mindig nevetek a videóin.Meg úgy alapból én mikor még nem néztem a videóit csak hallottam róla nem gondoltam volna hogy ilyen jó fej.
7/8 anonim válasza:
Akkor most mégsem elég az a bizonyos humor amivel akár a legrondább pasi is le tud venni a lábatokról kedves lányok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!