Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meddig fog fájni? Mi lesz most?
Szűz vagyok még és már hatalmas étvégyam van, szóval amikor csak lehet, élvezkedek. Alapból szűk vagyok, de már akartam, hogy valami vastagabbal masztizzak. És ma megpróbáltam a kígyó uborkát, nagyon nagyon élveztem, mikor egy kicsit felcsúszott, de nagxon fájt. És még fáj is. Mit tegyek?
18/L
Ne foglalkozz a 6oshoz hasonló patikaszökevényekkel, semmi bajod nem lesz az uborkától - én is meg szoktam venni egyet-egyet, ha megtetszik a mérete vagy alakja, pedig van jópár vibrim és dildóm.
A szűzhártyád repedt/szakadt, amiatt fáj, de pàr nap és elmúlik.
#13 :)
,,Szűkebb értelemben a szüzesség a nő nemi érintetlenségének a kifejezése, vagyis annak, hogy még férfival nem közösült."
A fájdalom elmúlik, ugyebár még semmi nem volt benned. A te szexualitásod, a te életed másnak semmi köze nincs hozzá.
Legközelebb ugyanúgy igen alaposan mosd meg, de még jobb ha ráhúzol egy óvszert, ha kell síkosíts és szépen lassan óvatosan közben a csiklód simogatva. Fedezd fel, ismerd meg a tested és a reakcióidat - egészségedre :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!