Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy szűz lánynak fájni fog egy 4.5 cm vastag pénisz?
Figyelt kérdés
Mennyi idő mire hozzászokik?
A hossza 15-16 cm.
2019. okt. 24. 09:12
1/6 anonim válasza:
Nekem csak az első alkalom volt kellemetlen amikor szűz voltam, az picit fájt de már a második alkalom nem! :)
2/6 anonim válasza:
Nekem egy centivel vastagabb, és volt amikor probléma volt a méret. Általában az első 3-4 aktus után már kevésbé érezték feszítőnek ezt a vastagságot. Nálad valószínűleg hamarabb hozzászoknak, meg ha kell tágulnak. Volt egy 53 éves barátnőm, még neki is nagy voltam pedig 2 gyereket szült.
Sikosító hasznos lehet nálad is 😉
3/6 anonim válasza:
9:28-as! Nem mindegy ám mekkora farokkal voltál...
4/6 anonim válasza:
Szia. Ez emberi tényező is. Nálam egyik csajnál nem volt gond és szinte nem is fájt neki, pedig én hosszabb vagyok. és kicsit vastagabb. Sikosító és rendes előkészület. Az odaköpök és betolom nem lesz jó érzés hidd el.
5/6 anonim válasza:
Egy szűz lánynak még a mikro farok is fáj. A szűzhártya átszakítása fájdalommal jár, és vérzéssel. Van kivétel, de ritka.
31/F.
6/6 anonim válasza:
A mérete átlagos, úgyhogy akkor fog fájni ha nem figyelsz a partneredre, ész nélkül "tolod" és nem fektetsz kellő figyelmet az előjátékra, a megfelelő körülmények biztosítására és hogy old a partnered félelmeit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!