Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elfogadható indok, hogy egy 33 éves nőnek nem lehet a szájába élvezni és nem akarja lenyelni, mert fájni fog tőle a hasa?
Illetve csak óvszerben szopkk mert hamar elfertőzödik a szája, és nem tud mélytorkozni, mert beindul nála a "hányási reflex"?
Lennétek ilyen nővel?
A gumiba szopast en se ertem. Semmi ertelme,Akkor mar jobb lenne ha nem is csinalnad.
L
Gratulálok a sok IQ bajnoknak.
Igen, létező jelenség amiről írsz. Én hasonlóban szenvedek, annyi különbséggel, hogy most állandó partnerem van, akit nagyon szeretek és érte bevállaltam a kockázatokat. Úgy veszem észre, hogy ritkábban származik belőle bajom, de attól még ez számomra egy áldozat az ő örömeiért is.
Mondjuk olyan tahóért, aki így fogalmaz és követelőzik, biztos nem csinálnám meg.
A szexben azt tesszük meg, ami nekünk belefér
nem akarja? ilyet fogtál ki, pech
Szeretem, ha egy nő szopik, szeretem, ha lehet a szájába élvezni, és játszik még a cerkával élvezés után is
nem érdekel, hogy lenyeli-e vagy sem
És képzeld, 2 évig együtt voltam olyan nővel, aki csak 1x hagyta, hogy a szájába élvezzek, mert utálja, de megtette, mert ő volt az első párom, és tudta, hogy nem tudom milyen.
És képzeld, nem emiatt lett vége a kapcsolatnak, hogy nem tette meg.
Ha neked így nem jó, akkor ne legyél vele, ennyi
Ha amúgy imádom a nőt, akkor lennék vele, persze
Tök mindegy, hogy amit mond az igaz, vagy nem, sok nő nem szop, ennyi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!