Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Elfogadható indok, hogy egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elfogadható indok, hogy egy 33 éves nőnek nem lehet a szájába élvezni és nem akarja lenyelni, mert fájni fog tőle a hasa?

Figyelt kérdés

Illetve csak óvszerben szopkk mert hamar elfertőzödik a szája, és nem tud mélytorkozni, mert beindul nála a "hányási reflex"?

Lennétek ilyen nővel?

2019. nov. 8. 07:31
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
78%
Mondjuk a gumiban szopást fel sem foghatom. Értelme semmi. Hogy nem nyeli le elfogadom. Én sem nyelem. Viszont a szajbaelvezes belefér.
2019. nov. 8. 07:33
 2/18 A kérdező kommentje:
Azt mondja olyan érzékeny a szája, hogy ha iszik valaki után egy pohárból már attól is ecsetelőbel kell kenegetni a száját.
2019. nov. 8. 07:34
 3/18 A kérdező kommentje:
Van ilyen egyáltalán? Szerintem ez kamu.
2019. nov. 8. 07:35
 4/18 anonim ***** válasza:
72%

A gumiba szopast en se ertem. Semmi ertelme,Akkor mar jobb lenne ha nem is csinalnad.

L

2019. nov. 8. 07:35
 5/18 anonim ***** válasza:
94%

Gratulálok a sok IQ bajnoknak.

Igen, létező jelenség amiről írsz. Én hasonlóban szenvedek, annyi különbséggel, hogy most állandó partnerem van, akit nagyon szeretek és érte bevállaltam a kockázatokat. Úgy veszem észre, hogy ritkábban származik belőle bajom, de attól még ez számomra egy áldozat az ő örömeiért is.

Mondjuk olyan tahóért, aki így fogalmaz és követelőzik, biztos nem csinálnám meg.

2019. nov. 8. 07:42
 6/18 anonim ***** válasza:
97%

A szexben azt tesszük meg, ami nekünk belefér

nem akarja? ilyet fogtál ki, pech

Szeretem, ha egy nő szopik, szeretem, ha lehet a szájába élvezni, és játszik még a cerkával élvezés után is

nem érdekel, hogy lenyeli-e vagy sem

És képzeld, 2 évig együtt voltam olyan nővel, aki csak 1x hagyta, hogy a szájába élvezzek, mert utálja, de megtette, mert ő volt az első párom, és tudta, hogy nem tudom milyen.

És képzeld, nem emiatt lett vége a kapcsolatnak, hogy nem tette meg.

Ha neked így nem jó, akkor ne legyél vele, ennyi

2019. nov. 8. 07:42
 7/18 anonim ***** válasza:
100%
Sosem tartottam rá igényt, hogy a partnerem szájába élvezzek.
2019. nov. 8. 08:05
 8/18 anonim ***** válasza:
70%
Az indokok csak kifogások, persze van amit nem lenne szükséges bevállalnia egy nőnek de gumiban szopni?????
2019. nov. 8. 08:08
 9/18 anonim ***** válasza:
87%

Ha amúgy imádom a nőt, akkor lennék vele, persze

Tök mindegy, hogy amit mond az igaz, vagy nem, sok nő nem szop, ennyi

2019. nov. 8. 08:17
 10/18 anonim ***** válasza:
86%
Szádba szrok, huggyozok, lenyeled? Vagy te is prűd vagy?
2019. nov. 8. 08:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!