Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Elfogadható indok, hogy egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elfogadható indok, hogy egy 33 éves nőnek nem lehet a szájába élvezni és nem akarja lenyelni, mert fájni fog tőle a hasa?

Figyelt kérdés

Illetve csak óvszerben szopkk mert hamar elfertőzödik a szája, és nem tud mélytorkozni, mert beindul nála a "hányási reflex"?

Lennétek ilyen nővel?

2019. nov. 8. 07:31
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

Nekem ezek inkább kifogásnak tűnik. Ebben csak az a baj, hogy nem értem, miért kell kifogásokat keresni, miért nem lehet elmondani a valódi okot?

Van, aki undorodik tőle. Vagy csak szimplán nem szereti.

Nálam ilyen pl. az anál. Tabu. Nem szeretem, mert nem okoz élvezetet, mert fáj.

Nem gondolom, hogy egy nőnek mindent meg kellene tennie a férfinek, olyat is, amit ő nem szeret.

Biztos van olyan dolog is ágyban, ami neked nem jön be.

A szex alapja a kölcsönös örömszerzés. Ha valakinek valami nem okoz örömet, akkor nem kell csinálni, ennyi.

2019. nov. 8. 08:48
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Ha a nővel nem csak a szex miatt vagyok ez a kérdéa fel sem merülhet. Meg amúgy is én azt gondolom mindenkit olyannak kelk elfogadni amilyen és tiszteletben tartani. Ha szexuálisan vonz akkor fogadd el és próbaljatok ki olyan dolgokat ami mindkettőtöknek élvezetes.
2019. nov. 8. 08:48
 13/18 anonim ***** válasza:
87%

#7-es vagyok

Na ácsi, akkor tartanám prűdnek, ha úgy mondja, hogy utálja, hogy meg se próbálja

Megtette a kedvemért, szóba került, hogy néha lehet róla szó, de csak nagyon néha, mert kellemetlen neki, amit én meg elfogadtam

Két fajta nőt nem tudnék elviselni, amelyik nem érne hozzám kézzel, és nem hagyná, hogy rá élvezzek, teszem azt a hasára, mert az a gyengém, amikor aktus végén oda verhetem

2019. nov. 8. 08:54
 14/18 anonim ***** válasza:
92%

Ez az ő dolga, az meg a te dolgod, hogy erről mit gondolsz és elviseled e.

Ha azt mondom, hogy nekem ez már egy kicsit prűd, akkor előrébb vagy??

2019. nov. 8. 09:02
 15/18 anonim ***** válasza:
0%
Gumiban csak a konzumhölgyek szopnak. Érdekes, a lángost bezzeg mélytorkozza, igaz?
2019. nov. 8. 09:24
 16/18 anonim ***** válasza:
81%
Kérdező. Nyomjanak le egy fst a torkodon és idd meg a spermát mindjárt empatikusabb leszel a csajjal.
2019. nov. 8. 09:28
 17/18 anonim ***** válasza:
97%

ha nekem egy nő azt mondja, hogy neki a szájba/arcra élvezés az tabu, akkor ezt el kell fogadni, nem kell magyarázat. Semmi esetre nem akarnék valakivel olyat csinálni, amit nem élvez. Mert ha nem élvezi, akkor én sem élvezem a szexet.

Persze vannak olyan emberek, akik arra gerjednek, hogy a másiknak rosszat csinálnak, de azok olyan emberek is. Olyan én nem akarok lenni.

2019. nov. 8. 09:51
 18/18 anonim ***** válasza:
87%

Nem akarja lenyelni mert fáj tőle a hasa... Ez szerintem kamu. Ha nem akarja lenyelni mert taszítja akkor oké, de ha a hasára kamuzza az nem oké, ahogy az sem ha tényleg olyan hülye hogy azt hiszi hogy attól fáj neki...

Óvszerben szopik mert elfertőződik a szája? Szopogasson közben Mebucain-t! Ez is egy ostoba kifogás.

Nem tud mélytorkozni mert öklendezik... Ezt megértem. Oké.

Ilyen nővel... Attól függ ki ez a nő. Álmaim nője esetében ennyi kompromisszum beleférne, mert egyik sem bír túl nagy jelentőséggel. Hagyja hogy nyaljak, szeressen dugni mindenhogy, ezekkel meg együtt tudok élni úgy hogy ne zavarjon.

De nyilvánvaló hogy ha ilyeneket írsz le akkor annak a csajnak nemcsak 3 ilyen defektje van!!!

35F

2019. nov. 9. 02:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!