Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elfogadható indok, hogy egy 33 éves nőnek nem lehet a szájába élvezni és nem akarja lenyelni, mert fájni fog tőle a hasa?
Illetve csak óvszerben szopkk mert hamar elfertőzödik a szája, és nem tud mélytorkozni, mert beindul nála a "hányási reflex"?
Lennétek ilyen nővel?
Nekem ezek inkább kifogásnak tűnik. Ebben csak az a baj, hogy nem értem, miért kell kifogásokat keresni, miért nem lehet elmondani a valódi okot?
Van, aki undorodik tőle. Vagy csak szimplán nem szereti.
Nálam ilyen pl. az anál. Tabu. Nem szeretem, mert nem okoz élvezetet, mert fáj.
Nem gondolom, hogy egy nőnek mindent meg kellene tennie a férfinek, olyat is, amit ő nem szeret.
Biztos van olyan dolog is ágyban, ami neked nem jön be.
A szex alapja a kölcsönös örömszerzés. Ha valakinek valami nem okoz örömet, akkor nem kell csinálni, ennyi.
#7-es vagyok
Na ácsi, akkor tartanám prűdnek, ha úgy mondja, hogy utálja, hogy meg se próbálja
Megtette a kedvemért, szóba került, hogy néha lehet róla szó, de csak nagyon néha, mert kellemetlen neki, amit én meg elfogadtam
Két fajta nőt nem tudnék elviselni, amelyik nem érne hozzám kézzel, és nem hagyná, hogy rá élvezzek, teszem azt a hasára, mert az a gyengém, amikor aktus végén oda verhetem
Ez az ő dolga, az meg a te dolgod, hogy erről mit gondolsz és elviseled e.
Ha azt mondom, hogy nekem ez már egy kicsit prűd, akkor előrébb vagy??
ha nekem egy nő azt mondja, hogy neki a szájba/arcra élvezés az tabu, akkor ezt el kell fogadni, nem kell magyarázat. Semmi esetre nem akarnék valakivel olyat csinálni, amit nem élvez. Mert ha nem élvezi, akkor én sem élvezem a szexet.
Persze vannak olyan emberek, akik arra gerjednek, hogy a másiknak rosszat csinálnak, de azok olyan emberek is. Olyan én nem akarok lenni.
Nem akarja lenyelni mert fáj tőle a hasa... Ez szerintem kamu. Ha nem akarja lenyelni mert taszítja akkor oké, de ha a hasára kamuzza az nem oké, ahogy az sem ha tényleg olyan hülye hogy azt hiszi hogy attól fáj neki...
Óvszerben szopik mert elfertőződik a szája? Szopogasson közben Mebucain-t! Ez is egy ostoba kifogás.
Nem tud mélytorkozni mert öklendezik... Ezt megértem. Oké.
Ilyen nővel... Attól függ ki ez a nő. Álmaim nője esetében ennyi kompromisszum beleférne, mert egyik sem bír túl nagy jelentőséggel. Hagyja hogy nyaljak, szeressen dugni mindenhogy, ezekkel meg együtt tudok élni úgy hogy ne zavarjon.
De nyilvánvaló hogy ha ilyeneket írsz le akkor annak a csajnak nemcsak 3 ilyen defektje van!!!
35F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!