Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meddig fog fájni? Mi lesz most?
Szűz vagyok még és már hatalmas étvégyam van, szóval amikor csak lehet, élvezkedek. Alapból szűk vagyok, de már akartam, hogy valami vastagabbal masztizzak. És ma megpróbáltam a kígyó uborkát, nagyon nagyon élveztem, mikor egy kicsit felcsúszott, de nagxon fájt. És még fáj is. Mit tegyek?
18/L
Holnapra elmúlik. Nem vészes, ne félj.
Így az első kevésbé fog majd fájni.
Kezdj neki újra:)
A második már nem fog annyira fájni.. aztán egyre jobb lesz. Az első pár alkalom sajna ilyen.
Most komolyan, kígyóuborkával? Hogy lehetsz ennyire igénytelen, már ne haragudj... Nem elég, hogy nem arra van kitalálva, ráadásul még veszélyes is, mert nagyon könnyen beléd törhet az izgalom hevében. És még csak nem is izgat olyan jól. Nem hiszem el, hogy nincs 3000 Ft-od egy vibrátorra vagy egy dildóra, amit biztonsággal használhatnál.
26/F
Hat szerintem ez abszolut nem higienikus, barmilyen fertozest elkaphatsz, rengeteg vegyszert hasznalnak az uborka permetezesere, es hiaba mosod meg az nem lesz steril.
En a helyedben inkabb beruhaznek egy onkielegito eszkozre.
Ha nem mulik el par nap mulva ajanlanam a nogyogyaszod felkereseset.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!