Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért olyan fontos a szex néhány embernek?
Figyelt kérdés
Régebben én is állandóan a nők társaságát próbáltam keresni. Mindent megtettem az ügy érdekében a 20-as éveim elején. Nagyon nehezen ment minden, akkoriban még frusztrált is ez. Ma már, 10 év elteltével nem is érdekel ez. Sokkal kevésbé mozgatja a fantáziámat is. Nem helyezek arra hangsúlyt, hogy legyen valaki, akivel legalább szexelni lehet. Életstílus tekintetében pedig teljesen az egyedüllétre rendezkedtem be.2019. nov. 28. 13:21
1/6 anonim válasza:
AZ a te bajod ha nem áll fel öcsém, de nem mindenki ilyen nyámnyila mint te.
2/6 anonim válasza:
Lúzer vagy és gamma. Ennyi. Nekem személy szerint nem probléma, ha neked így jó.
Jóarcságból mondanám, hogy majd dugás közben gondolok rád, de nem, mert ez túl b@#&zis lenne.
3/6 anonim válasza:
A szex mindenkinek fontos, az egyik legjobb dolog az életben :P
Az, hogy az életkor előrehaladtával csökken az aktivitás meg természetes. Tini korában az ember 5x kiverné ha lenne rá lehetősége, 20-on évesen napi 5x csinálja, de 30, sőt 40 felett sem csökken nullára (jó partnerrel).
4/6 anonim válasza:
"tini korában 5x is keverné ha lenne rá lehetősége"
Jó szar tinikorod lehetett, nekem volt lehetősgem... jóval többre is 😂
5/6 anonim válasza:
Biológia... azért nem árt elmenni egy szűrésre, férfiaknál a libidó ilyen mértékű lecsökkenése nagyon komoly gondok jele is lehet.
6/6 anonim válasza:
vicces, hogy itt aki nem veri napi ötször azzal gond van. recskabajnokok.
kérdezó nincs semmi baj veled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!