Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Működhet a dolog egy nálam 23...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Működhet a dolog egy nálam 23 évvel idősebb emberrel hosszútávon? 18/l

Figyelt kérdés
2019. nov. 28. 10:10
1 2 3 4 5
 31/42 A kérdező kommentje:
Az a te bajod.
2019. nov. 28. 17:05
 32/42 anonim ***** válasza:
84%

Kérdező, tulajdonképpen mi célból tetted fel a kérdést? Azért, hogy bátorítsanak, bólogassanak és azt mondják, amit hallani akarsz, vagy azért, hogy korrekt választ adjanak? Mindenki kb. egybehangzóan válaszolt, erre mindenki hülye, csak te vagy nagyokos. Biztos?

Amúgy meg miért ne akarná, hogy odaköltözz hozzá? Lesz szex mindig, amikor akarja, olcsón megússza, császkálni se kell utána, majd dob, ha akar, vagy te dobod őt. A lényeg, hogy szex mehet de érzelmekkel vigyázz, mert megégetheted magad. De leszarom, az is egy tapasztalat, nem sajnálom, ha olyan okos vagy.

2019. nov. 28. 18:12
 33/42 A kérdező kommentje:
Döntöttem. Tavasszal hozzá költözöm. És igen. Lesz szex, amikor csak akarja. D
2019. nov. 29. 10:08
 34/42 anonim ***** válasza:
91%

Figyelj, nincs egy sexkapcsolatban semmi rossz. Ha mind a ketten élvezitek és elonyotok van ebbol, hogy akár mikor dugtok, akkor hajrá. Csak azt probáltuk elmagyarázni, hogy tudd mibe vágsz bele. Hogy nem a mélyen szánto beszélgetés miatt lesz veled, hanem a testedért. Ertem, hogy te is élvezed a tested, perszehogy, elvégre egy 18 éves éjjel nappal dugni akar és imádja. Csak tudd, hogy nem úgy lesz beléd szerelmes, mint egy "korodbeli".

De én szorítok nektek. Élvezd ki a sexet vele.

2019. nov. 29. 11:12
 35/42 anonim ***** válasza:

30-as vagyok.

Az én bajom? Pont hogy így kerülöm el a bajt.

2019. nov. 29. 11:26
 36/42 anonim ***** válasza:
91%
Biztos hogy működhet, rajtatok múlik!
2019. nov. 29. 12:08
 37/42 wormus válasza:
49/F vagyok. A kérdezőnek adok igazat, simán műk
2020. dec. 24. 00:10
 38/42 wormus válasza:

Bocsi...

szóval simán működhet, szóval hajrá!

A válaszok 90% meg gáz :(

2020. dec. 24. 00:11
 39/42 anonim ***** válasza:

Erről ennyit:

"A felhasználónak nem tudunk üzenetet továbbítani

(nincs ilyen felhasználó vagy már törölte regisztrációját vagy letiltásra került a fiókja)!"

2020. dec. 24. 02:27
 40/42 anonim ***** válasza:

Teljesen igazad van.

Ha bejöttök egymásnak miért is ne??

Szex=simán!!!

A kör az csak egy szám!!

2020. dec. 24. 10:03
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!