Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Működhet a dolog egy nálam 23 évvel idősebb emberrel hosszútávon? 18/l
Kérdező!
Kapaszkodj meg! Pont ezen az oldalon kínálkozott nekem egy 24 éves kislány azzal a szöveggel hogy neki a sármos negyvenesek nagyon bejönnek, de az én esetemben a kommentjeim is szimpatikusak voltak neki ezért is vette a bátorságot hogy rám írjon.
Én postafordultával ráztam le szemrebbenés nélkül.
Az előző nyers volt.. de a lényeget elmondta.
F/24
Kérdezo, kaptál nem is kevés választ. De te csak valahogy felhuztad magad a válaszokon. Most mit vártál? Idejottél kérdezni, és a legtobben ugyan azt a választ adták, és még csak szét se trolkodták a kérdések. Orulj neki. Fogadd el válaszokat, és ne sértegesd a válaszolokat, mert a te kerdesednél nagyon is visszafogottak voltak.
BTW én is azon a nézeten vagyok, hogy a 40 éves pasi csak azért akarja hogy odakoltozz, hogy legyen neki kéznél egy no, aki mindig meg tud dugni. Van neki lakása/háza már, és nem +gond ha ott van egy punci kéznél. Már bocs hogy így írtam. De ez csak errol szol. Majd pár honap, félév, vagy egy év mulva talál egy érettebb not, akivel a lelki dolog is mukodni fog, és azzal lesz.
29F - és kapcsolatban, a héten már 2x dugtam, csak hogy tudd nem kis szüzike válaszolt...Ja és a mult héten 5x...az az elottit már nem írom le...
Kérdező!
A 29-es versenyző korrekt rendes választ adott, és hogy vissza térjünk hozzám még annyit had írjak hogy nem véletlen kerülöm a “kislányokat” és írtam a 34-től idősebb korosztályt mert mint nálad is beigazolódott még nem vagy egyszinten ezzel a korosztállyal.
Alátámasztod a pökhendi modoroddal és a lekezelő viselkedéseddel!
És ami a markomat illeti! Valóban nagyobb élvezetet nyújt egy magadfajta kislánynál...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!