Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Működhet a dolog egy nálam 23...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Működhet a dolog egy nálam 23 évvel idősebb emberrel hosszútávon? 18/l

Figyelt kérdés
2019. nov. 28. 10:10
1 2 3 4 5
 11/42 anonim ***** válasza:
18 évesen még ha a korodnál komolyabb, érettebb vagy is, nem vagy annyira megfontolt, tapasztalt, érett, mint egy 41 éves pasi. Régen rossz ha ez mégis így van, akár a részedről, akár az Ő részéről.
2019. nov. 28. 10:46
 12/42 A kérdező kommentje:
Engem nem zavar, hogy vannak gyerekei. Mivel nem velük él, és a fiai velem korúak.
2019. nov. 28. 10:51
 13/42 anonim ***** válasza:

"Engem nem zavar, hogy vannak gyerekei."

Olyan mint ha engem írtál volna le, még korra is stimmel.

Nálam az ex megbolondult, és hátrahagyta a gyerekeinket, külföldre távozott.

Érdekes szituáció állt fel, ma már nem vagyunk együtt :)

2019. nov. 28. 10:57
 14/42 anonim ***** válasza:

Ezel azt akartam írni, hogy nem rajtad múlik, hogy nem vele élnek, lehet, hogy holnap már vele fognak élni.

Akkor mi lesz?

Lesz két 18 éves saját, és egy 18 éves nevelt gyere? :D

2019. nov. 28. 10:58
 15/42 anonim ***** válasza:
51%
Miért ne működne?
2019. nov. 28. 11:04
 16/42 anonim ***** válasza:
66%

EZt nem itt kell megkérdezni, hanem neked kell végig gondolni, és eldönteni hogy akarod e vagy nem.

Nálunk 24 év van és 16 éve működik.

2019. nov. 28. 11:08
 17/42 A kérdező kommentje:
Az sem zavar ha nála laknának, mivel már önállóak.
2019. nov. 28. 11:14
 18/42 anonim ***** válasza:

Szia.

Én 43 éves vagyok és magamból kiindulva biztos nem kezdenék 34-36-tól fiatalabb nővel.

Legfőbbképpen kettő ok miatt is.

Az egyik az az hogy nagyon sok szerencse kell ahhoz hogy egy szinten legyünk. Ezen ne sértődj meg ezt csupán gyűjtőszóként használom ami annyit foglal magában hogy lehet az érdeklődési körötök más illetve eltérő, te lehet szeretsz éjszakázni,bulizni ő meg inkább pihenge korábban feküdne le.

És ami a leginkább lényeges, hogy én már most öregnek érzem magam, ő tíz év múlva már ötven lesz te pedig a nők legszebb legérettebb éveidet fogod taposni.

Ő meg slattyoghat csak utánnad.

De nem akarlak lebeszélni csupán leírtam hogy én biztos nem kezdenék fiatal lányokkal.

Meghát szerencsémre ilyen “gond” nem fenyeget mert kerülnek a nők mint a pestisest, nem csak fiatal koromban hanem most is.

2019. nov. 28. 11:15
 19/42 anonim ***** válasza:
szexre persze, mindenesetre, de hosszútávra nézve 55 évesen már lehet hogy özvegy lennél....élvezd, csináld de ne felejtkezél el a jövödröl.
2019. nov. 28. 11:21
 20/42 A kérdező kommentje:
18-asnak. Ha 43 évesen nincs senkid, és egy 25 éves csinos nő felkínálná magát, elhajtanád? Nem hiszem el.
2019. nov. 28. 11:38
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!