Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet, hogy beszól a nőgyógyász, mert 25 évesen szűz vagyok?
Nem vagyok egy szépség, ezért kb 2 randinál sosem jutottam tovább senkivel.
A nőgyógyászokaz eddig következetesen elkerültem, most viszont úgy alakult, hogy muszáj lenne elmennem egyhez, mert 2 hónapja késik a menzeszem. Nyilván az lesz az első tippje, hogy terhes lehetek, itt viszont be kéne ismernem neki, hogy még sosem voltam együtt senkivel.
Mit tegyek, hogy ne legyen ennyire gáz a helyzet?
19 évesen mentem szüzen.
Mindig rákérdeznek, protokoll (akkor nem végeznek hüvelyi vizsgálatot, illetve kizárják a szex útján terjedő betegségeket, és a terhességet). Bemondtam, hogy nem voltam még fiúval. Nem mondott semmit, csak beírta a gépbe, és folytatta a vizsgálatot.
Még nem mertem. Nagyon parázok miatta.
Az a gáz, hogy fogalmam sincs, milyen egy nőgyógyásznál, anyám nem olyan, akivel ilyenekről lehet beszélgetni, a barátnőim előtt meg nem merem felhozni azt, hogy még nem voltam.
Én egy olyan orvostól kérdeztem az ujjazásról, akinél nem is voltam korábban :D
(azaz hogy normális-e hogy nehezen tágulok)
Kábé suttogva hadartam el a kérdést, annyira zavarban voltam :D
De teljesen normálisan válaszolt, mintha a világ legnormálisabb dolga lenne.
És amúgy az is.
Ahogy a hentessel is kényelmesen meg tudod beszélni, hogy melyik húst ajánlja a vasárnapi menüdhöz, úgy a női nemi dolgokra szakosodott szakembert is nyugodtan megkérdezheted bármiről, ami odalent kapcsolatos.
Ha azt mondod, hogy szűz vagy, akkor az orvosi papírodra ott lesz megjegyzésként, latinul :D
De tényleg csak annyi, hogy nem végez hüvelyi vizsgálatot. Illetve nem kell nemi úton terjedő betegségekre vagy terhességre gyanakodnia.
Hm...ne szóljátok már meg szegényt. Én csak a bőrgyógyászhoz mentem az arcomon lévő pattanásaim miatt. Kérdezte a doktornő, hogy szedek-e fogamzásgátlót. Mondtam, hogy nem. Kérdezte, hogy "akkor nincs is fiúd?" Mondtam, hogy nincs. Aztán jött az, hogy "de volt már, nem?" "úgy értem biztos nem vagy már szűz" Leesett az álla, mikor azt válaszoltam, hogy de igen, szűz vagyok.
22/L
Semmi köze hozzá :D
De mi az, hogy nem vagy egy szépség???????? Szerintem túlságosan félénk vagy, ez a nagyobb probléma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!