Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szüleikkel élő férfiaknak van a legkisebb esélyük a szexuális életre?
Figyelt kérdés
2019. nov. 25. 22:50
1/8 Modeler válasza:
Lehet szeretkezni a barátnőnél is...
2/8 A kérdező kommentje:
Ahhoz, hogy ez megvalósuljon, egy igazán magányos nőt kell találni, aki egyedül lakik, és mindegy is számára, hogy ki, de feküdjön le vele. Sajnos túlzottan kevés van az ilyen nőkből.
2019. nov. 25. 22:56
3/8 anonim válasza:
Szerintem átlagban 25 éves korig élnek a pasik a szüleikkel. Előtte is van szex, csak meg kell találni hozzá a helyet.
5/8 anonim válasza:
Attól függ... ha 22-25 évesen élsz a szüleiddel még csak-csak, de ha 30 felett... hát az nem annyira vonzó a nők többsége számára. Egyébként ne csak a szexet keresd, inkább kapcsolatot, a XXI. században azzal többnyire együttjár ugyebár a szex is :)
6/8 anonim válasza:
Sztem ige.
De ez tényleg kor függő. Ha 18-25 éves vagy az még elfogadott, de ha már 30+os vagy az elég ciki, és azt jelzni nekünk nőknek h nem tudsz elszakadni otthonról, anyucitól.
Ilyen pasi meg nem nagyon kell.
L
7/8 A kérdező kommentje:
Prostizok az örökségemre várva, és ha ez utóbbi meglesz, akkor állok neki ismerkedni. Ha más megoldás nem létezik, és az összes létező nő el fog utasítani a mostani helyzetem miatt, akkor inkább belenyugszok. ;-)
2019. nov. 26. 00:06
8/8 anonim válasza:
tök mindegy, anyucika ezt is elintézi neked, kielégít. sokan élnek így
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!