Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meddig lehet kibírni szex nélkül?
Nekem még nem volt rá alkalmam, még élek😅
20f
Én több éve bírom. Mielőtt megkezdődik a kíváncsiskodás privát üzenetben, elmondom, hogy azért, mert nem vagyok szerelmes. Számomra az optimális egy szeretetteljes kapcsolat, ahol a szex érzelmi és fizikai kielégülést nyújt. Mivel szerelem nélkül ezt nem kapom meg, nem is kívánok ágyba bújkálni csak úgy.
Valóban van önuralmam, józan eszem és elfoglaltságom is bőven, de azért érzem ezeknek a dolgoknak a hiányát természetesen. Hiszen az ember társas lény, szüksége van szeretetre, érintésre, kielégülésre, stb.
Egy életen át ki lehet bírni szex nélkül, csak kérdés hogy milyen élet az? A szexualitas hozzátartozik az egészséges és teljes emberi léthez, nem véletlenül van a Maslow-piramis alján. Szóval szerintem szex nélkül élni olyan, mint a táplálkozás édességek nélkül...
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!