Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet kibírni kielégítő szex nélkül? Van valami libidó ellen?
Nagyon el vagyok keseredve. :( :(
16 éve élek házasságban, és 4. éve a egészségügyi okok miatt (a társamnak) nagyon ritkává vált a szex. Kielégülés még ritkábban. Rettenetesen fusztrált vagyok emiatt, már láthatók a jelei is, ingerlékeny vagyok. :(
Hogyan tudnék felülkerekedni a szexhiányon? Sokmindent próbáltam már...
Esetleg szerető úgy, hogy a társad tud róla?
Ha nekem semmi kedvem nem lenne már a szexhez, de nem akarnám beáldozni a házasságom, én lehet ezt ajánlanám fel.
1. válaszoló! Értem én, és örülök is neki, hogy jól működő házasságban élek. És sokáig elvoltam a rendszeres szex nélkül is. De mostanra fokozatosan felülkerekedik rajtam a vágy, azon kapom magam, hogy fantáziálok róla. Próbálom elnyomni magamban, sokszor sikerül is. De sokszor nem. Volt, hogy éjjel orgazmusom volt! Pajzán meséket költök, ebben élem ki magam. De már emiatt is lelkiismeretfurdalásom van. :(
2. a párom ebbe biztos nem menne bele...
Fájdalmai vannak mindenféle pózban.
Nincs rá orvosság, együtt kell ezzel élnie, ami sikerül is. Csak a szex nem megy...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!