Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, pasik! Orgazmus nehezsegek- találkoztatok már ilyennel? (L)
Van itt aki ő maga/ találkozott már olyan pasival! aki nem tud elélvezni max több együttlét/ összeszokás után vagy ha már közelebb került a másikhoz érzelmileg, meg tud nyilni stb?
Mert most talalkoztam egy ilyen pasival, de rendesen rosszul erzem magam hogy nem elvezett el. Mintha velem lenne baj. Pedig mondta hogy nem (es az elozo partnereim mind nagyon imadtak szexben, odagat zengtek rolam) csak ilyet en meg pasinal nem lattam. Szoval emiatt van egy kis zavar bennem.
Aki ilyen/ talalkozott ilyennel tudna errol meselni? Nagyon bantja a noiessegem igazabol (bar meg se szolalhatnek hisz huvelyi otgazmusom nekem sincs ami meg a pasikat zavarhatja. Megtalalta egymast a ket ‘defektes’ :D)
Ha valóban olyan magas lenne a te "szinted" mint amilyennek képzeled, akkor nem kellett volna kiírnod egy ilyen semmitmondó kérdést, melynek a 90%-a értelmetlen süketelés. Ugyanis tudnod, hogy a férfiaknál is megannyi ok lehet amiért csődöt mondanak első szexnél (idegesség, komplexusok, korábbi rossz élmények, teljesítési kényszer stb)
Túlgondoltad a kérdést hogy értelmesnek tűnj. Nem jött be.
Segítek: Lányok! Előfordult már veletek, hogy a párotok képtelen volt elélvezni az első együttlét alkalmával? Ha igen, rájöttetek az okára? Elég lett volna ennyi is. ;)
Páromnál is volt hasonló eset, nála nem az elélvezés volt a gond, hanem inkább az, hogy merev maradjon. Őnála lelki okai voltak. Amint kibeszélte magából és lerendezte magában a problémákat, azóta minden simán megy. Ha párod is olyan típus,aki nem csak a farka után megy,hanem nagyon érzelmes ember, akkor simán lehet nála is ez a probléma. Nekem is nehéz volt, alább ásta az önértékelésemet, de meg tudtuk beszélni. Fontos, hogy kommunikálj vele erről, és ne legyenek elvárásaid,hanem élvezd a szexet,és ez őt is be fogja indítani még jobban - nekem ez volt a legnehezebb.
24L
1-es!
És még rajtam vannak kiakadva egyesek hogy megvetem a nőket!
Ilyen stílussal mint a kérdező van megáldva a java részükre igaz, ebből kiindulva persze , hogy kerülöm őket mint a pestisest..
F.
Volt hogy nem élveztem el a szextől viszont maga a szex isteni volt. Ez nem teljesítménytúra. Van olyan is hogy nincs befejezés de számomra az is teljesértékű!
35F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!