Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/Nők! Mit gondoltok arról, ha egy férfi izgul a női nem pisilésére, kakilására, menstruációjára? Találkoztatok már ilyen férfival?
Egy szóval: undorito.
Kettővel: rohdt undorító.
Gimis osztálytársam jut róla eszembe, akinek azt kellett mondani, hogy "Pál Éva szarik" hogy elélvezzen.
Minden esetre egyáltalán nem tűnik egyedi dolognak, a net tele van pisilő,kakiló nőket mutató vidikkel.
Hát én azt mondom hogy nyitottan állok a különféle új dolgokhoz. De ez még nálam is le csapja a biztosítékot. Főleg ez a tampon csere. Nem higiénikus másrészt te mint pasi fontos nincs milyen szögben kényelmes az adott lánynak a felhelyezés...
Na de 1 szónak is 100 a vége... Ez nagyon beteg
Ismertem egy srácot,akinek a barátnőjével az volt az előjáték,hogy a csaj pisilt ... És nézte. Nem tudom milyen indíttatásból, de ez jött be neki...
Szerintem gusztustalan.
A barátom felizgul a pisilésre, egy év után mondta el. Azóta együtt élvezzük, pedig előtte eszembe sem jutott.
A többi nekem is durva, nem engedném még neki sem, bármennyire is akarná!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!