Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok milyen módszerekkel találkoztatok?
Figyelt kérdés
..amikor a férfi szex közben "valamit" alkalmazott hogy ne élvezzen el hamar és ez mennyire volt hatékony vagy lelombozó?2019. okt. 26. 08:01
1/3 anonim válasza:
Nem volt ilyen sráccal dolgom szóval figyelem a kérdést mert kíváncsi vagyok
2/3 anonim válasza:
Van egy baráti házaspár, akikkel pár éve összejárunk négyesben...
A pár férfi tagja totálisan tudja kontrollálni a farkát: gyakorlatilag azt csinál, amit akar.
Állítólag ezt nagyon hosszú és kitartó koncentráció-gyakorlatokkal érte el.
Nem akartam elhinni, de hihetetlen dolgokra képes, akár egy cirkuszban is felléphetne.
Emberileg egy rendkívül unalmas pasas, de az ágyban hihetetlen hogy mire képes. A párom próbálta átvenni a módszerét, de nem volt elég kitartása hozzá.
3/3 anonim válasza:
Na ez jó kérdés. A szexpartneremmel kb. 3 éve járunk össze rendszeresen. Az elején hamar elsült, s ez nagyon zavarta, törekedett rá, hogy egyre hosszabb legyen. Nem volt egyszerű, láttam, hogy zavarja. Majd lassacskán azt vettem észre, hogy egyre tovább bírja, teljesen elértük az átlagosnak számító időtartamot, sőt az utóbbi időben túl is szárnyaljuk. A héten pl. az is simán összejött, hogy keményebben, durvábban csináltuk, s picike megállással, ami egyáltalán nem volt zavaró, kétszer is megakadályozta közben az elélvezését, s ugyanolyan intenzitással folytatta tovább. Amikor kérdezem, hogy milyen módszerrel érte ezt el, ő sem tudta pontosan elmagyarázni, csak, hogy fejben dől el, meg koncentrál, stb. De hogy hogyan? Rejtély.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!