Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Vége ennek a kapcsolatnak?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vége ennek a kapcsolatnak? Bővebben lent.

Figyelt kérdés
Próbálom tömören írni. 4 hónapja járok egy lánnyal (ő 21 én 24), és az egyik beszélgetésnél szóba jöttek a korábbi szexpartnerek. Nem akartam belemenni a dologba, mert ennek mindig rossz vége van. Az lett a vége, hogy mindent kiszedett belőlem, és kiakadt azon, hogy hány lánynak csináltam orálisan. Hiába mondtam, hogy ne feszegessük. Nem találkoztunk péntek óta, a telefont meg nem veszi fel, mert éppen dühös rám. Mondtam neki, hogy ezeket nem mellette csináltam, hanem előtte, és ezért nem kellett volna feszegetni. Azon gondolkodtam, hogy szerintem ezen nem fog túllépni. Úgy is előjönne ez időről időre. Szakítanunk kéne? Szerintem igen, vagy rosszul látom?

2019. nov. 24. 14:38
1 2
 11/13 paradicsom31 ***** válasza:
100%

Ha már az elején ilyen hisztit bevág egy csaj, az rég rossz. A múltbeli dolgaidért nem kérhetsz elnézést :) megtörtént. Az meg számomra érdekes "logika", hogy kiszedi belőled, és még meg is sértődik 😅 találsz ettől intelligensebb csajt, hidd el. Legalább megtudtad, hogy melyik női típus nem kell neked.

L/25

2019. nov. 26. 22:10
 12/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm :) De idén idén már tuti nem keresek kapcsolatot. Elég volt ennyi feszültség az idén.
2019. nov. 28. 15:33
 13/13 paradicsom31 ***** válasza:
100%
Pihenj kicsit, szedd össze magad :) úgy majd könnyebb lesz mással ismerkedni :)
2019. nov. 28. 21:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!