Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vége ennek a kapcsolatnak? Bővebben lent.
Figyelt kérdés
Próbálom tömören írni. 4 hónapja járok egy lánnyal (ő 21 én 24), és az egyik beszélgetésnél szóba jöttek a korábbi szexpartnerek. Nem akartam belemenni a dologba, mert ennek mindig rossz vége van. Az lett a vége, hogy mindent kiszedett belőlem, és kiakadt azon, hogy hány lánynak csináltam orálisan. Hiába mondtam, hogy ne feszegessük. Nem találkoztunk péntek óta, a telefont meg nem veszi fel, mert éppen dühös rám. Mondtam neki, hogy ezeket nem mellette csináltam, hanem előtte, és ezért nem kellett volna feszegetni. Azon gondolkodtam, hogy szerintem ezen nem fog túllépni. Úgy is előjönne ez időről időre. Szakítanunk kéne? Szerintem igen, vagy rosszul látom?2019. nov. 24. 14:38
2/13 anonim válasza:
Neked is jobb ha az ilyen kislány otthagy, gyerekes felfogás.
Amúgy küldd át nekem a csajt, úgyis csak 1 partnerem volt eddig
3/13 anonim válasza:
Igen!
Ez a lány még nagyon gyerekes
4/13 anonim válasza:
Nem tudom. De nem felnőtt ként viselkedik az biztos.. Egyszer egy nő ismertük már egymást de komolyabbat akart és megkérdezte hogy hány nővel voltam, mondtam neki hogy mennyivel, mondjuk húsz, erre elkezdi hogy akkor ő lenne a 21. azt ő nem akarja.. Én meg mondtam hogy szerintem az első de attól függ ki honnan nézi.
5/13 anonim válasza:
Azt nem tudom, hogy gyerekes-e ettől a lány, vagy simán csak ilyen a felfogása. Én úgy jöttem össze a párommal (22 évesek voltunk mindketten), hogy mindkettőnknek a másik volt az első, aminek biztos rengeteg hátránya is van (például a párkapcsolati tapasztalatlanság), de elég nagy erősségnek érzem még most is, hogy nem kell a másik múltján szorongani. Mert hiába előtted történt, ha szeretsz valakit, borzasztó lehet azt hallani, hogy kivel hányszor és mit csinált, és te már csak a sokadik vagy a sorban. De félre ne érts, semmi kivetnivaló nincs abban, hogy neked már több partnered is volt, csak el kell fogadnod, hogy ennek a lánynak ez nem fér bele, és jobb, ha keresel valakit, akire a múltad nem hat ilyen rosszul.
6/13 anonim válasza:
Jobban jársz ha igen. Ugyanebben a helyzetben voltam, csak én a lány vagyok. Elmesélte az exem, hogy kivel miket csinált, sőt volt akivel folyamatosan tartotta is a kapcsolatot “barátilag”. Próbáltam elfogadni és elnyomni az érzést, végül annyira szorongtam, és úgy éreztem bizonyítanom kell, de kevés vagyok neki, hogy szakítottam.
7/13 anonim válasza:
Én is tudom hogy a párom 150 csajjal volt előttem de az a múltja, nem érdekel, nem beszélünk róla.
8/13 anonim válasza:
Ha alig lettél volna valakivel (vagy neked is ő lenne az első), akkor meg izgulhatna, nem csak ugródeszkának használod-e. Izgulhatna, vajon mennyire fog gyötörni a vágy, hogy még "kiéld" magad. Izgulhatna, tapasztalatok híján vajon lesznek-e olyan illúzióid, hogy egy csomó más nővel jobb lenne a szex, mint vele.
A szorongásra hajlamos embereknek mindig lesz valami, amin szoronghatnak.
9/13 anonim válasza:
Igen, vége. A nőknek semmi nem jó, ha kevés csajod volt, tapasztalatlan vagy, ha sok, akkor meg nem akarnak sokadikok lenni. A baj nem ez, hanem az, hogy a 4 még kevés, az 5 meg már sok nekik... Szerencsére én futottam bele olyan lányba, aki örült, hogy sok másikkal voltam előtte, sőt, miután elégedett volt, bedobott a közösbe is a barátnőinek, igaz ő már harminchoz közel járt annak idején. F 41
10/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ mindenkinek. Ő rakott ki :/
2019. nov. 26. 18:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!