Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy leszbikus lány lett a szobatársunk a koliban, lehet kérni, hogy másik szobába rakják?
3 ágyas szobák vannak, beraktak ide egy lányt harmadiknak. A facebook profilja alapján kiderült, hogy leszbikus.
Mi az eddigi szobatársammal nem szeretnénk vele lakni, nem azért, mert személyes bajunk lenne vele, de lányok vagyunk és ez így kellemetlen nekünk.
Volt már valaki hasonló helyzetben? Mit kéne ilyenkor tennünk?
Kérdező, valóban jogodban áll elhúzni a szobából. Ha esélyt se akarsz adni neki, hogy meghúzza magát egy nyomorék ágyon.
Ha néz, beszól, próbálkozik, akkor jogosan kérnél intézkedést.
Addig meg csak egy gyáva és intoleráns ember vagy. Maradhatsz az, ha szeretnél.
41.
Még a kérdező húzzon el a szobából??
Talán a homárka! Nem? Ő jött oda később a kérdező a rangidősebb és az én szememben a felsőbbrendű.
Provokatív vagy 33%-os:)
Igen, tudod pontosan így működik a világ. Adott egy helyzet, amihez mindenkinek egyénileg joga van, ha valakinek nem tetszik, hogy a másiknak is joga van hozzá, az bizony maga menjen arrébb.
Ha valaki nem tartja be az együttélés szabályait: koszos, büdös, összeférhetetlen stb, akkor jelenteni kell és majd a kolivezetőség elintézi.
Ameddig csak épp nem szimpi valaki, mert meleg, cigány, vallásos stb, addig igenis az megy el, aki ennyire intoleráns. Ehhez nem kell nagy ész.
Hát “kedves” 77%-os, ezzel vitatkoznék!
Nálam másképpen működnek a dolgok, a munkahelyemen sem tűröm,hogy aki utánnam jött jó pár évvel én ő hozzá alkalmazkodjak!
Lehetek provokatív vagy bogaras ez nálam így működik.
Miért is?
Mert te nem vagy toleráns és egyetértő velem?
Vannak olyan emberek akik osztják a véleményem, és ezért mindannyian legyünk remeték?
Akkor lakj olyanokkal egy szobában.
Ha neked van bajod a másikkal,akkor költözz te!
Szeretem, mikor a homofóbok meg rasszisták (tudom most ki fogod kérni magadnak) azzal védekeznek, hogy őket se tolerálják, amiért gyűlölködnek.
Hát kérlek szépen, sok mindent lehet tolerálni. A jogtalan gyűlölködést viszont nem.
Akadékoskodhatsz még, ezzel 2 dolgot bizonyítasz.
Vagy azt, hogy érzelmi intelligenciád 0 alatt van, vagy hogy egy hülye troll vagy.
Több variáció nincs.
Ki az szerinted aki eldönti,hogy mi a helyes út?
Te? Vagy én?
Ezt nem lehet tudni mivel mindenki az érzéseinek ad hangot.
A jogalkotók is hoznak törvényeket,de nem biztos az hogy azok mindenkinek megfelelnek.
Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!