Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy leszbikus lány lett a szobatársunk a koliban, lehet kérni, hogy másik szobába rakják?
3 ágyas szobák vannak, beraktak ide egy lányt harmadiknak. A facebook profilja alapján kiderült, hogy leszbikus.
Mi az eddigi szobatársammal nem szeretnénk vele lakni, nem azért, mert személyes bajunk lenne vele, de lányok vagyunk és ez így kellemetlen nekünk.
Volt már valaki hasonló helyzetben? Mit kéne ilyenkor tennünk?
7#
Szintén fiú, csak magasabb ösztrogénszinttel éa liberálisabb mint az átlag
Szia!
Biszex lány vagyok,eszembe nem jutna csak úgy valakivel kikezdeni,rámászni főleg ha hetero. Rólam sem mondaná meg senki hogy az vagyok.
22/L
Akkor női öltözőbe se menjetek be,mert ott is vannak leszbikusok.
Te jó ég,azt hiszed,hogy mindenki rád kíváncsi?
Ha lenne külön leszbiszoba,akkor meg az lenne a következő,hogy rakják őket külön emeletre,vagy külön épületbe,ugye?
Fúú... Ez a kérdés most nagyon felb*ott...
Szerintem ti előítéletes, diszkriminatív, kétszínű, és még az is lehet, hogy latens leszbikusok vagytok. Sajnálom szegény lányt, amiért két ilyen csajjal rakták össze. Hetero lányként eszembe sem jutna kellemetlenül éreznem magam valakivel csak azért, mert leszbikus, ugyanis ha bármi van, értelmes ember módjára megbeszélem vele, hogy bocsi, engem a fiúk érdekelnek. Vagy ti attól féltek, hogy álmotokban megerőszakol, vagy mi?
És hogy a kérdésre is válaszoljak. Szerintem menjetek el dolgozni suli mellett a barátnőddel, és vegyetek ki közösen egy lakást vagy egy szobát, szegény lányt meg hagyjátok élni békésen a koliban.
Igen ,kérhetitek mert ez zavar titeket és ti ketten vagytok ráadásul ő jött tehát még sz elején kell cselekednetek míg nem lesz késő.
Amúgy a toleranciát senki nem kényszerítheti rátok ez magánügy hogy kivel hogy viselkedsz.
F/43
...de miért?
FB profil alapján leszbi... És?
Majd akkor lehet lépni, ha letámad benneteket. De azt hiszem, nem fog.
Igen, vidéki kihelyezés alatt volt, hogy meleg kollégával szállásoltak el egy szobába. Kellően be is söröztünk este. De mégsem kezdeményezett! Ő tudta, hogy én hetero vagyok, én tudtam, hogy ő meleg, és ennyi volt. Max. húztuk egymás agyát hülyeségekkel. És ennyi volt.
Egy még lezárt borítékot nézve honnan tudod, mi a benne lévő levél tartalma?
16. Benne van a pakliban, hogy nem az lesz a levél tartalma, amire gondolsz. És nincs mindenkinek feltétlen kedve, kapacitása ilyenekre. Mindenkinek vannak nehéz időszakjai is, amikor nagyon nincs arra szüksége, hogy esetleg letámadja egy vele azonos nemű. Ettől még lehet nagyon szeretni azt is, aki a vele azonos neműeket szereti, de meg kell érteni, hogy ilyenre nincs mindenkinek kapacitása, hogy velük egy légtérben éljen, mert megterheli.
Ettől függetlenül is, két teljesen hétköznapi ember is lehet összeférhetetlen, mert teljesen más a személyiségük, mások a szokásaik, és az őrületbe kergetik egymást, ezzel sincs gond, egyszerűen nem kell őket összeengedni.
Mindenkinek van bizonyos tűréshatára, ezt is meg kell érteni, nem lehet mindenkire mindent ráerőszakolni.
Szerintem meg van esély arra, hogy a csajszi bepróbálkozzon a szobatársainál, nem lehet tudni, milyen. Ez eleve egy terhet jelent a szobatársaknak, nem kötelesek ezt a terhet cipelni. Joga van mindenkinek megválogatni, hogy kivel aludjon egy légtérben. Ez nem a hadsereg, vagy nem valami menekültotthon vagy kényszerszálló vagy börtön, vagy koncentrációs tábor, ahol köteles az ember mindent elviselni.
"de meg kell érteni, hogy ilyenre nincs mindenkinek kapacitása,"
Akkor takarodjon a szobából az, akinek nincs erre "kapacitása".
Nektek is jogotok van külön élni s homokosoktól. Szóljatok a tanárnak. Olyan mintha egy fiut raktak volna a szobatokba. Azért álljon már meg a lakodalmas menet. Engem is zavarna fiú létemre ha a farkamat bámulná egy másik pasi.
Had döntsem már el én hogy kivel nem akarok együtt élni. Meg azt hogy mitől irtózom és mit szeretek. Lassan meg fognak kövezni mert heteró vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!