Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy leszbikus lány lett a szobatársunk a koliban, lehet
kérni, hogy másik szobába rakják?
Figyelt kérdés
3 ágyas szobák vannak, beraktak ide egy lányt harmadiknak. A facebook profilja alapján kiderült, hogy leszbikus.
Mi az eddigi szobatársammal nem szeretnénk vele lakni, nem azért, mert személyes bajunk lenne vele, de lányok vagyunk és ez így kellemetlen nekünk.
Volt már valaki hasonló helyzetben? Mit kéne ilyenkor tennünk?
Hogyha emberileg nincs bajotok vele ,akkor semmit se tegyetek. Barátnőmnek is volt lezbi kollégája. Egyszer bepróbálkozott, de megbeszélték.hogy nagyon vonzó, de a barátnőm a fiukat szereti. Ez volt 3éve munkahely váltás is volt mégis jóban vannak. Ne írd le mert más. ..
2019. nov. 23. 22:39
2/57 anonim válasza:
Elvileg ez diszkrimináció lenne ami törvényileg tilos. Nem is biztos h lenne kellemetlenségetek belőle ha nem tudnátok róla. Amúgy jobban belegondolva erősen kétlem hogy a facebook lehetővé tenné szexuális hovatartozásra vonatkozó adatok bejegyzését. Szerintem nincs ilyen rublika. Én sem komálom a homoszexualitást de jobban belegondolva nem csinálnék ügyet egy homokos szobatársból. Próbálok elfogadó lenni és az embert nézni. A lányok amúgy mindenféle hülyeséget kiírnak és lehet h ez se valós ha mégis ő írta ki és nem valaki más viccből vagy rosszakaratból. Lehet h ha megismeritek akkor nem lesz bajotok vele.
35F
2019. nov. 23. 22:43
3/57 anonim válasza:
3#
Van ilyen rublika, pont a facebook nem jegyezne le mindent?
És ha igazán szabadság van akkor joguk van bárkiről bármit gondolni,nem? Ezt bik~nt mondom
2019. nov. 23. 22:46
4/57 anonim válasza:
Semmit nem kéne tennetek. Csak azért, mert leszbikus, még nem fog rátok hajtani, főleg ha normális ember. Én is biszex vagyok, négy évig éltem koliban, volt, hogy egyszerre három szobatársam is volt, de soha egyszer sem néztem rájuk potenciális partnerként.
2019. nov. 23. 22:49
5/57 anonim válasza:
Nem kell mondani az okot, hogy miért. Egyszerűen csak kérjétek, hogy szeretnétek másik szobába kerülni. Vagy kerüljetek ki valami kamu, de nyomós okot. Ha nektek ez kellemetlen, nektek is jogotok van nyugiban, kellemesen aludni, ami nem egy utolsó, ha tanulni is kell.
2019. nov. 23. 22:54
6/57 anonim válasza:
Persze h joguk van negatívan érezni de inkább azt mondom h előbb ismerkedjenek meg a helyzettel. Alföldi, Kulka, Friderikusz stb. Mindenki tudja róluk h homik de senkit nem érdekel mert megismerték őket előtte mielőtt kiderült. Ha fordítva lett volna lehet h nem jutnak el odáig ahol most vannak. A tolerancia szerintem nem rossz dolog. Arról szól hogy a másik ember helyébe próbálod képzelni magad és miután megértetted őt, elfogadod azt a részét amit el tudsz fogadni. Az a lány mit tapasztal? Azt h nem is ismerik őt de kiutálják egy adott tulajdonsága miatt. Ez mit mond el rólatok? Ti is így látjátok magatokat?
2019. nov. 23. 23:03
7/57 anonim válasza:
Őrüljetek,hogy nem fiút kaptatok! Most komolyan ezen vagytok fennakadva,phúú na és a lányokat szereti,ti meg nem, ennyi. szobatársak vagytok! Egyébként szerintem hosszú távon legjobb barátnők lesztek, csak ne legyetek zárkozottak,bízzatok benne,beszélgessetek.
2019. nov. 23. 23:05
8/57 anonim válasza:
6#
Ha nem tudják elfogadni vagy együttérezni vele akkor a definíció szerint bukott a mutatvány?
Kivitelezhető, hogy ellentétes dolgokat egyszerre toleráljunk?
9/57 anonim válasza:
Biszex vagyok. Egyszer nem neztem meg meg soha egy ferfit se az oltozoben. Raadasul honnan tudod, h a baratnod nem fantazialt mar e rolad?:D ezzel csak azt akarom mondani, hogy ahogy te se nezel minden fiura partnerkent igy o se fog. Ha meg ratok hajt es nem tartja tiszteletben, hogy ti heterok vagytok akkor egyszeruen csak pofatlan, nem leszbi. Tehat erted, abbol, h leszbi meg nem lesz az, hogy akkor most titeket fog nezegetni oltozeskor es stb. A masik meg, h gondoljatok bele, hogy neki ez mennyire megalazo lesz
10/57 anonim válasza:
Elsőnek azért próbáljátok megismerni. Attól, hogy leszbikus még nem próbál majd meg éjszakánként megerőszakolni. Gondolom te se nézed meg minden srác seggét az utcán.
Szerintem amúgy ilyen indokkal nem lehet odébb pakoltatni, mivel ez diszkriminációnak számítana, de valószínűleg észre se fogjátok venni, nem egy meleg ember van az ismerősi körötökben, akiről nem is sejtenétek, ebben biztos vagyok.
Bi lány vagyok, de suliban a sorstársaimon kívül senki se sejti, mivel nem szoktam szatírként méregetni a többieket az öltözőben.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!