Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy leszbikus lány lett a szobatársunk a koliban, lehet kérni, hogy másik szobába rakják?
3 ágyas szobák vannak, beraktak ide egy lányt harmadiknak. A facebook profilja alapján kiderült, hogy leszbikus.
Mi az eddigi szobatársammal nem szeretnénk vele lakni, nem azért, mert személyes bajunk lenne vele, de lányok vagyunk és ez így kellemetlen nekünk.
Volt már valaki hasonló helyzetben? Mit kéne ilyenkor tennünk?
Osztom a 30-as kommentjét és a kérdező hozzáállását.
Ezen nincs mit szépíteni valóban zavaró tényező, az pedig nem igaz hogy nem használna ki lehetőségeket,pillanatokat hogy megfigyelje a kérdezőt mégha fizikálisan nem próbálkozna.
Amit előttem írtak az is nagy igazság mégpedig az hogy ez olyan mintha lánykollégiumba fiút helyeznének el.
Az is igaz hogy a természet alkotta az ilyen embereket, de a természet is hibázhat a génkódolásnál.
Ez sosem lesz direkt nem természetesnek írom hanem inkább hibátlan génállományú ember, nyugodtan lehet hasonlítani ahhoz mikor szintén a gének hibájából valakinek nem fejlődnek ki a kezén az ujjai.
Ha ez megtörténik akkor ezt is elfogadottnak mi több hibátlannak könyveljük el?
Tejóég.
Kolis vagyok, leszbikusként. Soha egy büdös pillanatra se néztem a szobatársaimra olyan szemmel, mert nem kicseszett ösztönlény vagyok, mint a férfiak nagy többsége. Van barátnőm, szeretem, vele élem ki a vágyaimat.
Nem, nem olyan, mintha fiút raknának ide. Ezt ha egy picit átgondolja valaki, maga is rájön.
És ne itt akarjátok megmondani a tutit, hogy a melegek kiket stírölnek suttyomban. Köszi.
Egyébként meg funfact: nem egyszer jártam úgy, mikor hetero közegben megtudták lányok, hogy leszbikus vagyok, egyből elkezdtek velem kacérkodni, mert izgalmas volt nekik a dolog és várták a véleményem, mit gondolok róluk, mint lányokról. Pofára estek, mikor közöltem, hogy igazából semmit, mert eszembe se jutott rájuk úgy nézni.
Gondolom férfiaknak fura a gondolat, hogy egy nővel egy légtérben szexuális gondolatok nélkül is lehet időt tölteni. Bár azok után, hogy itt nyakra-főre olvasom, hogy a nővérükre, húgukra, anyjukra is rá vannak gerjedve és ez tök normális, mert nőből vannak...már semmin se lepődök meg.
Lehet nekem ugrani nyugodtan.
32.
Szerintem menj vissza a meleg kategóriába, az van nektek félisteneknek elkülönítve.
Ott nagy egyetértésben vagytok a fajtátokkal és ha be téved egy pasi akkor a flegma modorotokkal el tudjátok küldeni, illetve jelenteni, hogy töröljék.
Úgy éreztem releváns a véleményem a témában:)
Bocs, ha nem tetszett.
Ja értem, akkor sértődöttségből viselkedsz most így.
Vissza akarod adni?:) Nem én küldtelek el onnan, elhiheted. Bár van elképzelésem milyen értelmes dolgot szólhattál hozzá.
Konkrét kijelentéseket tettél most is a melegekről, aminek töredéke sem igaz. Elmondtam az én szemszögemből, és ez neked nem tetszik.
36.
Hát persze... nem te voktál egyértelmű.
Te is megtetted a véleményedet, én is így tettem ott!
Annyi a különbség,hogy már az egész országban részrehajlás van amiben ti magasabb rangot foglaltok el.
A 37-es versenyző is megkapta pedig látod toleráns véleményt írt.
Ne vitatkozzatok itt, én magamat nem tartom semmivel magasabb rangúnak, egy melegnél vagy egy leszbikusnál.
De attól még nem szeretnék leszbikus szobatársat, mint ahogy a legtöbb lány nem szeretne egy fiú szobatársat sem. Szerintem ez érthető.
Képzelem:)
Azt mondod minden meleg lesi meg rámászik az összes azonos neműre, akit meglát.
Én melegként felszólalok, hogy ez ostobaság és nem így megy.
Akkor itt ki beszél hülyeségeket kettőnk közül? Én csak azért írtam, mert most már zavart, hogy mindenki veri a nyálát ezen.
Nem tartom magam felsőbbrendűnek, de semmivel se tartom magam alsóbbrendűnek se.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!