Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Nem zavar, vagy fáj nektek, mikor a szép nagy melletek össze-vissza ugrál szex közben?
Figyelt kérdés
Imádom a ciciket, a nagyokat főleg, mikor mozognak minden irányba. Viszont azon gondolkoztam, hogy ez akár fájhat is nektek. Vagy nem?2019. nov. 21. 09:44
2/13 anonim válasza:
ezért kell nekünk pasasoknak fogni őket, puszilgatni óvni mindentől :)
nagy ciciket imádom én is
3/13 anonim válasza:
Nem fáj nekik. Az egyik exemnek 120D-s mellei voltak hatalmas puha lógó cickók. És amikor ő volt felül akkor én a 2 kezemmel mindig fogdostam és ide oda tologattam nyomkodtam a tőgyeit és ő mintha nem is tudna róla hogy miket csinálok a melleivel csak nyugodtan vígan reszelgetett tovább. Imádtam a csajnak a melleit is!!!
5/13 anonim válasza:
De van h fáj ezért fogom a nyakamba kötni
6/13 anonim válasza:
Nem fáj, logalóban mozogna jobban de ott meg tobbnyire markolassza a psi szóval nem tud akkor sem
7/13 anonim válasza:
Attól függ, egy kis himbálózás nem fáj, de egyszer próbáltam melltartó nélkül futni itthon, na az nagyon kellemetlen volt.
8/13 anonim válasza:
Nem fáj egyáltalán. Lovaglóban néha érzem, hogy annyira nem komfortos a rázkódás. De szemből úgyis markolássza a párom, ha pedig fordítva ülök bele, akkor olykor magamnak simogatom, rámarkolok lovaglás közben.
9/13 A kérdező kommentje:
Azért kérdezem, mert ma is néztem egy videot, amiben a csajnak hangosan csattogtak a mellei, ahogy lovaglás közben minden ugrásnál összeütköztek :D
2019. nov. 21. 16:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!