Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Első alkalomra milyen anál...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Első alkalomra milyen anál plugot vegyet?

Figyelt kérdés

Sziasztok. Párommal arra jutottunk, hogy kipróbálnánk az anál plugot, míg ő a puncimban lenne. Az érdekelne, hogy első alkalomra (popsival semmi erotikus tapasztalatom nincs! ) milyen anyagút vegyek? Szilikont vagy fémet? Azt olvastam, a fém keményebb érzet, viszont könnyebb tisztítani. Csak rovidtávon tervezzük használni sex kozben, kb 10-15 perc max. Vagy ahogy bírom majd persze. Kinéztem magamnak egy 2,7 cm széleset, aminek kristály van a gátjában. Sima klasszikus darab, hegyesitett tojás forma, aminek ugyebár a szára vékony. Szóval a kérdéseim:

1 - Fém vagy szilikon anyagút vegyek első alkalomra?

2 - Nem lesz túl kicsi a 2,7cm? Nem fog esetleg kicsuszni? Esetleg fog nyújtani kellő izgatást?

Köszönöm!

2019. nov. 20. 09:59
 1/4 anonim ***** válasza:
84%
én azt a kis fémet, amit kinéztél ajánlom, elsőnek tökéletes, hogy megszokd, hogy van ott valami
2019. nov. 20. 10:04
 2/4 anonim ***** válasza:
84%
Kicsi fém
2019. nov. 20. 10:23
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

1 - fémet, szilikont lehetetlen tisztán tartani

2 - nem lesz kicsi, biztos nem csúszik ki, de vegyél 1-el nagyobbat is mellé, ha gondolod

2019. nov. 20. 12:15
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Én a szilikon Mojo butt plugját használom, ezt bent lehet tartani egész szex alatt, nem esik ki mert becuppan és higiénikus. Teljesen elégedett vagyok vele.
2019. nov. 22. 06:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!