Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha valaki normális párkapcsolatot szeretne akkor is minél előbb szexelni kell?
Figyelt kérdés
Sokan már az első vagy második találkozásnál szexelnek. De szerintem egy párkapcsolatnál nem a szex az első dolog.
Vagy rosszul gondolom?
Most ismerkedem egy lánnyal, és nyilván vágyom a szexre, de ha az túl hamar megtörténik akkor az szerintem nem jó, mert előbb szerintem meg kell ismerni a másikat, meg közös programok. Aztán már ha már nagyon vágyunk egymásra akkor, és jó ha várni kell rá, mert úgy sokkal jobb lehet:D
Szerintetek baj vagy jó ha így gondolkodom? Bár ha lett volna rá lehetőségünk akkor egymásnak estünk volna, jó igaz hogy már néhány hónapja ismerjük egymást így is.
2019. nov. 14. 19:44
11/11 anonim válasza:
Nem kell egyből a kukiba ülni.. de nem árt időben megtudni h passzoltok vagy nem passzoltok szexuálisan
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!