Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha valaki normális párkapcsolatot szeretne akkor is minél előbb szexelni kell?
Sokan már az első vagy második találkozásnál szexelnek. De szerintem egy párkapcsolatnál nem a szex az első dolog.
Vagy rosszul gondolom?
Most ismerkedem egy lánnyal, és nyilván vágyom a szexre, de ha az túl hamar megtörténik akkor az szerintem nem jó, mert előbb szerintem meg kell ismerni a másikat, meg közös programok. Aztán már ha már nagyon vágyunk egymásra akkor, és jó ha várni kell rá, mert úgy sokkal jobb lehet:D
Szerintetek baj vagy jó ha így gondolkodom? Bár ha lett volna rá lehetőségünk akkor egymásnak estünk volna, jó igaz hogy már néhány hónapja ismerjük egymást így is.
Nincs olyan h minnél előbb. Ezt majd ti érzitek, de próbáld belőni az arany középútat.
Ne várj azért túl sokáig, mert a lány hamar havernak fog tekinteni, mint másnak.
l
Valahogy a középút. Szerintem ma már senki nem szerelemből szexel, sőt, fordítva, kell a jó szex ahhoz, hogy valakibe beleszeressek. Viszont nem jó, ha fűvel-fával lefekszik az ember. A kölcsönös szimpátia, a bizalom fontos. Egy olyan férfiban nem tudnék megbízni, akit egyszer vagy kétszer láttam.
Viszont kb. 8-10 randinál tovább azért nem szoktam várni. Aztán persze előfordult, hogy bőven utána derült ki, hogy nem illünk össze, és nem lett hosszú távú dolog.
Azért hónapokig manapság már nem vár senki, hacsak nem szűzek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!