Minél több dolgot csillantok meg annál jobban kiközösítenek az emberek. Ez normális? 24/F
Én inkább a 24 éves férfi létedre használt csillantok szó miatt kerülnélek.
Még a végén az én popómba akarnád kinyitni azt a bizonyos szekrényt
Miért gondolod, hogy mindenki veled van elfoglalva? Miért érted úgy, hogy a ruházatod, vagy a zongoratudásod bárkit is irigységre késztet? Nem gondoltad még, hogy csak átnéznek rajtad? Miben nyilvánul meg számodra a kiközösítés?
Lehet, nem egy szimpatikus ember benyomását kelted, a csillantásaiddal meg méginkább menekülnek előled. A dicsekvő embereket nem igazán kedvelik, sem azokat, akik mindig a középpontban akarnak lenni, vagy többnek tűnni másoknál.
Kérd ki olyan véleményét, mit gondol rólad, aki tényleg őszinte, nem azt mondja, amit hallani akarsz. Hátha rájössz, mi lehet a baj.
De olyan is előfordul ritkán, hogy nem veled van a baj, hanem a sorral, ahol állsz.
Simán lehet normális, ha te választasz ismerősöket valami tanult hülyeség miatt mindig rosszul.
Én is zenélek, sajnos a genetikai lottón is nyertesnek jöttem ki, engem is mindig el akarnak nyomni a "barátnőim" irigységből. Hosszú évekig nem értettem, hogy mi ez a gyűlölet, főleg, hogy mindig kis hülye naiv kedveske voltam, aztán pár hónapja rájöttem a dolog nyitjára: én vagyok a hibás, ösztönösen gyökerekkel veszem körül magam.
Jó édesanyám és a sleppje (értsd: a testvéreim) ugyanilyen rosszindulatú, irigy némberek, egész életemben ugyanezt csinálták velem, ha valamiben jó voltam, belém rúgtak, nehogy lekörözzem őket. Nem engedtek tovább tanulni sem, hobbizni, barátokkal lenni, semmit. Valahogy ez a személyiség lett számomra a vonzó, ezeket az agyhalottakat tartom szimpatikusnak, a normális, a hozzám hasonló emberek meg taszítanak (talán azt tanultam meg, hogy az ilyeneket utálni kell, ugye :)).
Akkor ébredtem rá erre, amikor egy új közösségben ismerkedtem. Azonnal kiválasztottam a leghisztisebb, legagyamentebb csajokat, egy szegény lány meg, aki odajött volna beszélgetni, már első ránézésre taszított, idegesített. Mint utólag kiderült, ő volt az egyetlen, aki értelmes volt az összes közül. Kész vicc :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!