Nem vágyom emberek társaságára akár hónapokon át sem, ez mennyire normális?
Nem vagyok totálisan antiszociális, inkább az van, hogy nem találkoztam olyan emberekkel, akiket meg lehetne szeretni, lenne értelme a társaságukban időt tölteni.
Mennyire normális, hogy ilyen körülmények között nem vágyom emberek társaságára? Velem van a baj?
Nem. Én is ezt csinálom. Bár mindenki szemében én vagyok a gáz, de nem adok akárki véleményére, szóval mondjanak rólam, amit akarnak. A világ túlságosan tele van idiótákkal, nem vegyülök.
Úgyis itt is majd jön a sok ész paraszt és lehurrog, de már arra is rájöttem, hogy ide csak a degeneráltak meg a trollok jönnek. Utóbbiak szórakozni azokon akik ugranak rá. Tanulókörnek jó volt ez az oldal is. Tényleg sok a hülye ember.
Sok a hülye? Ez nagyon finom megfogalmazás és túl elnéző.
Én nem találtam normális embert eddig a környezetemben, pedig megfordultam már néhány helyen. Legnagyobb gond velük az, hogy nincs gerincük, morális értékeik és adott szó sem létezik már manapság. Lelkiismeretfurdalás, morális problémák? Ugyan...ezek már mind kihaltak az emberekből.
Ezért tényleg a legjobb ha az ember távol tartja magát nemtől függetlenül mindenkitől.
Dude, tetszik a neved! Már bocs az offért...
És igen, pontosan.
Csaaaak az a rossz tapasztalatom, hogy még ha ezt is írják az emberek, mint most mi (és ez a ti szemszögetekből is állhat felém) a végén elég gyakran kiderül, hogy ezek a különc emberek is pont olyanok, mint a többi. :/ (mondjuk én tényleg nem, de pont ezért vagyok magamra hagyva... Annyira mondjuk nem bánom)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!