Megvettem, de nem akarom használni mert elkopik, ez normális?
:) Ezek filléres dolgok, majd ha lesz autód vagy akármi, és a fényezést elintézi egy kavics, vagy épp egy 80 ezres felnit, amiből nehezen adnak eladásra csak egy db-ot, akkor jogos lesz az elképzelésed.
Mindennek addig van ára míg kijön a polcról, utána használatba kerül, és úgy veszti az értékét.
Igen ez a mechanizmus nagyon sok emberben ott van. Tipikus példája ennek amikor átrakatod a cserepet a tetőn, és félted a szép új tetőt, ezért fölé húznál még egyet ami megvédi, de ez még csak a jéghegy csúcs, mert azt is meg akarod védeni...
Minden elmúlik, ez a kesztyű egy használati tárgy, erre való, védi a kezed, kopik helyette, örülj neki, használd!
Ez is igaz valóban, bár az autót talán mégsem sajnálnám annyira, hogy ne járjak vele.
Gondoltam már arra is, hogy kettőt veszek, de annyi pénzem meg nincs sajnos.
Szegény srác... Ez nem semmi azért, pedig a tv vagy a távirányító nem használódik el látványosan.
Akkor úgy voltam vele, hogy milyen jó lesz benne játszani, de nekem sincs szívem kibontatni a csomagolásból sem. Használni is szeretném, de nem is...
Ilyenkor ne arra gondolj, hogy a használati cikk, amit ugye azért veszel, hogy aztán később használd, éppen mennyibe kerül. Hanem arra, hogy mennyit fogod használni és előreláthatólag mennyi ideig lesz használható. Ha veszel valamit 90.000 Ft-ért, de 5 évig semmi problémád nincsen vele, akkor az hosszútávon havi 1500 Ft.
Az meg azért máris nem tűnik olyan soknak. Én amióta így gondolkodok, azóta szívesebben fizetek olyan termékekért, amikről tudom, hogy nem fog a tervezett időn belül elromlani és bátrabban is merem használni ezeket a termékeket.
El fog kopni majd az a kesztyű nyilván, de nem kell féltened az árát, mert úgy is jóideig tenni fogja a dolgát, ahogy egy kesztyűnek kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!