Új munkahelye elött normális ha fél az ember?
Totál bevagyok szarva most kezdek egy olyan helyen amihez szerintem semmi tehetségem nincs, mégis ez a szakmám.
Tehát lakatos vagyok szerelni kéne majd gépeket stb, de totál hülye vagyok az egészhez azt sem tudom mifog következni vagy hogyan fogom csinálni, ez normális ilyenkor?
Hogyne lenne normális. Pár hónap és lehet én is így fogom érezni magam, szóval totál megértelek.
Ne stesszelj rá. Szerintem úgyse a mély vízbe dobnak rögtön, hanem összetesznek egy tapasztalt kollégával, aki megmutatja neked a dolgokat. Hiszen minden helyen minden gép más, nem hiszem, hogy instant el fogják tőled várni a mesteri hozzáértést. Nyugodj meg, attól megnyugszol! (:
Kis izgalom/szorongás normális, a félelem nem az. Kérjél a tapasztaltabb kollégáktól iránymutatást! Inkább kérdezz 5-ször, mint hibázz egyszer! Tanuld meg a jó módszereket, hogy 2-3. alkalommal már ne kelljen ezeket megkérdezni!
Hülyének érzed magadat vagy csak láthatóan rosszabb eredménnyel végeztél, mint a többiek. A kettő nem ugyanaz. Előbbi esetben az önértékelésed rossz. Lehet, hogy csak eltúlzod. Nem voltál te otthon túl sokat lekussolva?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!