Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire vagyok egyedül azzal, hogy nem volt óvszer, ezért maradtam szűz? Akkor még nem tudtam, hogy 4 év múlva lesz a következő alkalmam. Más is ilyen felelősségteljes?
Jobb hogy 4 év múlva szexeltél, mint az hogy most egy gyerek sírjon a nyakadon..
Amúgy mikor én veszítettem el a szüzességemet, akkor sem volt óvszer, pedig a barátommal előre megbeszéltük hogy azzal fogunk védekezni. Aztán annyira spontán jött a dolog, ráadásul nálam(mert egy szűz lány minek tartana otthon óvszert) hogy gumi nélkül csináltuk. Igaz, én akkor szedtem fogamzásgátlót(nem kifejezetten védekezés céljából)
Ez lenne a normális.
Szerintem nagyon durva, hogy manapság mennyire felelőtlenül képesek össze-vissza kufircolni az emberek mondhatni vadidegenekkel... És akkor csodálkozunk, hogy már huszonéves lányoknak invazív méhnyakrákjuk van.
Tök feleslegesen sajnálkozol ezen több év távlatából. Nem hiszem, hogy megérte volna, ha mondjuk a csaj teherbe esik (mert ugye szűzként biztosan fantasztikusan tudtad volna kontrollálni, hogy időben kivedd, mi?:D), vagy te nyalsz be egy kis chlamydiát vagy miegymást.
A petting meg behatolás nélkül sem olyan szar...
Nem állt fel te ilyen incel vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!