Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyedül mehetek majd első alkalom előtt fogamzásgátlót felíratni a nőgyógyászhoz? És mennyi idővel előtte kell elkezdeni szedni? (Mármint az első együttlétre gondolok ez alatt)
Szerintem anyukádnak mindenképpen mondd el. Ez nem olyan, mintha bekerülne egy karó a naplóba... mindegy, majd idővel úgyis meglátják azt az egyest.
Persze apukádnak bem kell, de annyival megtisztelhetnéd anyukádat, hogy elmondod neki. Ha a a boldogságod fontos neki akkor megérti hogy ezt szeretnéd. Én is elmondtam anyukámnak, aki teljesen megértő és normalis volt a témával.
És igen, akkor elmehet benned.de egyik védekezési módszer sem 100%-os.
Megkérdezhetem hány éves vagy? A nőgyógyász miatt.
17/L
Fogamzásgátlónak az a lényege, hogy ne kelljen az óvszer.Tehát igen elmehez benned. De NINCS 100%-os védelem.
Én azt javasolnám, hogy az első alkalommal mindenképpen csináljátok óvszerrel. Az a legbiztosabb. (S várni sem kell, míg már tényleg véd a tabi.) Aztán majd kialakul.
23L
Szerintem is előbb gumival vedekezzetek, márcsak azert is mert ha friss kapcsolatba vagy nem biztos hogy tudod hany nővel fekudt le a barátod, jobb erről megbizonyosodni elotte.
Elmehetsz egyedul is a nőgyógyászhoz ha elmúltal 14 eves. Nincsen 100%os fogamzasgatlas, ha rendesen mindennap beszeded, nem hanysz, nincs hasmenesed, nem szedsz antibiotikumot akkor rendesen fog védeni, es gumit se kell hasznalni.
Ezeket úgyis el fogják neked mondani ott helyben.
Amúgy igen, mindennap szedni kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!