Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek hogy védekezzünk?
Lassacskán fél éve vagyunk együtt a barátommal :) És 100%os vagyok benne,hogy nagyon szeretem. Eddig még csak ő elégített ki engem, amit nagyon élveztem...én valahogy nem merek ODAnyúlni neki. Még sosem elégítettem ki ezelőtt fiút, és nem merek úgymond ' kezdeményezni'. Ő viszont még egyszer sem tette szóvá,hogy igényelné...mert tudja,hogy nekem ő lenne az első. És biztos,hogy vannak igényei. Nem szeretném elszúrni ezt a kapcsolatot. Nem szeretném, ha úgy érezné, hogy nem is akarom a dolgot. Szerintetek hogy kezdeményezzek?
+ valószínű most hétvégén feküdnénk le egymással először, és nem is az együttléttől félek,hanem a fogamzásgátlástól..nem szeretném hormonokkal tömni magam :/ és miután kielégített, már azon izgultaü,hogy terhes leszek..tudom kicsi rá a valószínűség, de hajlamos vagyok nagyon ráparázni..
Szerintetek hogy a legbiztonságosabb? :)
18/l
Én azt mondom, hogy korai még a szex. Játsszatok még, múljon el a félelemed a testétől, legyen természetes egymás érintése, kényeztetése, bárhol.
Kevesebb aggodalom lesz benned az igazi szeretkezéskor. A védekezés sem lesz probléma, ha az óvszer fölhúzása is a játék része lesz.
A Gyakorin sokszor olvasok kiszakadt gumiról, de szerintem valami nem stimmel, mert az óvszer olyan erős, hogy eltépni is alig lehet.
Először is, némi alkohol oldhatja a feszültséget... leginkább 1 pohár bor!
Nyugi, tuti nem rontod el! :)
Használjatok gumit. És legyen elég, legalább egy dobozzal!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!