Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A héten a Magnum szaunába készülök egyedül, viszont szűz vagyok, magas, jóképű, jóseggű. Szerintetek mi vár rám!?
Kérdező énis ugyanolyan vagyok mint te de eddig még nem vettem rá magam, hogy lemenjek. :D én igazából ismedkedni szeretnék ott de félek rámmászna egy csomó idős is...
24/f
Szerintem, nem kell félnetek!
Azért akik odajárnak, tudják a szabályokat, és ha jelét adod, hogy vele, velük nem szeretnél még beszélgetni se, akkor békén fognak hagyni.
Menj péntek vagy szombat este, bulik előtt elég sok ott a fiatal, bár szerintem a 69-ben méginkább fiatalabb a korosztály. Bár ha pont az idősebbek jönnek be, akkor a héten bármikor mehetsz a Magnumba, ők vannak ott nagytöbbségben.
És hogy mi vár rád? Attól függ mit engedsz meg. A öregek nyomulni és fogdosni fognak de ha határozott jelét adod annak hogy nem érdekled őket, akkor abbahagyják.
A gőzben meg bármi megtörténhet, ott elég jól "letapogathatod" az illetőt és ha van kedvetek, mehettek is a kabinba.
Viszont az is lehet hogy szimpatikus emberekkel találkozol akikkel a bárban vagy a szaunában beszélgetsz egy jót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!