Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ugye, hogy mennyivel szebb a babapunci?
Szerintem ne feküdj kés alá, mert lehet találsz egy srácot-férfit, akinek úgy ahogy vagy tetszeni fogsz és még a puncid is. Elmondanád neki hogy meg akartad műteni és 95%-ban azt fogja mondani, de jó hogy nem tetted. Plusz ezáltal tuti te is elfogadóbb leszel magaddal, és még meg is “szeretheted”. 😃
F
Szebb, mert nincs ott semmi.
Aki a semmire gerjed, annak biztos izgató látvány.
Minél nagyobb, látványosabb, különlegesebb, minél inkább van ott valami, annál izgatóbb.
Akinek a babapunci a legvonzóbb, annak egy próbababa is az? Annak sincs nemi szerve.
Hidd el, hogy a legtöbb férfit egyáltalán nem fogja érdekelni, hogy milyen a puncid formája, kinézete vagy akár a színe. Sokaknak az általad birtokolt típusú punciforma tetszik, sokaknak a kérdésben említett babapunci forma, de abban biztos vagyok, hogy egy normális férfi sem fog elutasítani vagy kevésbé szeretni és kívánni emiatt. Szerintem nagy hülyeség lenne megműteni csak azért, mert fejedbe vetted azt a butaságot, hogy mások szerint ez biztos ronda. Egyedül akkor lenne értelme, ha súlyos önértékelési zavarokat okozna nálad, bár akkor is inkább pszichológust javasolnék, mintsem a műtétet.
Három dolgok tanácsolnék neked:
1. Fogadd el olyannak amilyen és ne legyenek emiatt álmatlan éjszakáid.
2. Képet pedig inkább ne küldj senkinek, a legtöbben egyáltalán nem segítő szándékkal szeretnének képet.
3. Aki azzal a dumával jön, hogy azért salátás mert "használt" azon csak mosolyogj egy jót és örülj, hogy már a legeslegelején kiderült, hogy az illető mennyire végtelenül ostoba.
Nekem a saláta is tetszik:P
22f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!