Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Saláta vagy a babapunci a szebb? Lányok neketek milyen van?
Figyelt kérdés
Korod és nemed is ird2016. dec. 31. 23:26
2/12 anonim válasza:
Nekem hála istennek nagyon szép formás puncim van és rózsaszín. És illatos mint egy tál eper :) (nem kérek ezer db privit)
Bár amúgy a pasik azt mondják, hogy az is szép ha kicsit lógós és kilógnak a kisajkak.
25N
3/12 anonim válasza:
Annyira mindegy, ha csodálatos nő társul mellé.
20/F
5/12 anonim válasza:
Mindegyiknek megvan a maga szépsége. 😊
7/12 anonim válasza:
Valaki küldjön már a baba és a saláta punciról képet vagy rajzot, még mindig nem tudom melyik hogy néz ki, kiváncsi vagyok nekem milyen tipusú van
9/12 anonim válasza:
Mindkettő jó de nekem a saláta kicsit izgatóbb,írhatna valaki akinek ilyen és laza kapcsolatot keres bp. felé,26/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!