Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan tudhatom meg diszkréten hogy tetszem-e egy férfinak?
Figyelt kérdés
2019. nov. 11. 21:26
1/13 anonim válasza:
A jelekből amit feléd közvetít.
L
2/13 A kérdező kommentje:
Mint például?
2019. nov. 11. 21:28
3/13 anonim válasza:
Ha már mosolyog rád és többször is megnéz ,sokat áll veled szóban és meg sorolhatnam biztos tetszel neki!!
f
6/13 anonim válasza:
Nyugodtan kérdezd meg, nem vagyunk olyanok, mint a nők, hogy ha valaki így közeledik, akkor elhajtjuk.
7/13 anonim válasza:
vannak jelek amit nem nehéz dekódolni pld: hosszabb pillantások,mosoly,megkülönböztetett figyelem irántad,de persze lehet ha asrác félénkebb akkor ugyanezek csak azokat nehezebb észrevenni,mert kifelé nem nagyon mutatja.
8/13 anonim válasza:
Lehet hogy felénk. Mesélj róla kicsit. Meg úgy zanzásítva a szituról.
9/13 anonim válasza:
Az igazság az, hogy kockázat vállalás nélkül nem tudhatod meg.
Ez a jelekből, meg mosolyog ez eleve egy baromság. Munkahelymen rengetek nő és pasi van és sokat mosolyog mindenki mert kedvesek alapvetően. Egy ilyen környezetben nem fogod leszűrni szerintem pl viselkedésből.
10/13 anonim válasza:
érzelmi analfabétának kell lenni ahhoz hogy mosoly és mosoly között ne tudj különbséget tenni előttem válaszoló. ha te mindenkire ugyanúgy mosolyogsz-arra is aki tetszik neked- az beba szna nekem. egy férfi reakciója olyan egyszerű mint az ék érzelmek terén,de legyen neked mondva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!