Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Help meee! Szűz vagyok még és...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Help meee! Szűz vagyok még és lenne egy kerdesem?

Figyelt kérdés

Szoval, mint mondtam szuz vagyok es az lenne a kerdes, hogy lanyok ti szoktatok magatokat borotvalni odalennt(a nemiszervnél) ? Ha igen akkor teljesen csupaszra vagy valamilyen formara? Ha nem akkor nem zavarja a fiut a szor, pl. elojateknal, nyalasnal, szexnel?

A valaszhoz legyszi irjatok kort es nemet is.

Ohh es fiuk ti, hogy szeretitek a legjobbn?

Zavar titeket ha ninvs leborotvalva a csaj, ha levan akkor nem bok?

1_\L

2019. nov. 11. 18:45
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

Semmi baj ha szőrös a nunid. Ha meg akarod hagyni akkor max 1cm legyen a hossza. Ezt hajvágó ollóval a fürdőben meg tudod oldani.

Ha veszel egy kézi borotvát meg pár tartalék pengét, akkor fazonra is tudod nyírni. Használj habot is hogy ne karcold össze a bőrödet. Vagy ha az nincs, akkor szappanozd be magadat habosra. Ha csupasz szeretnél akkor tudod mit tegyél a borotvával. Azért kend be a bőrödet utána nehogy kiszáradjon, és hogy hűtse a bőrt.

Amúgy minden férfi mást szeret. Én a csupasz, és borostás nunit szeretem. Előnyös nyalásnál, mert nem kell a szőrt köpködni. Közösüléskor nem oszt nem szoroz.

2019. nov. 11. 19:10
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Igen, teljesen csupaszra. 19L
2019. nov. 11. 19:10
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Igen engem zavar ha nem sima a puncija. Szeretek orálozni és úgy az igazi ha nem a szőrt érzem:)
2019. nov. 11. 19:11
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

Én kozmetikushoz járok, gyantáztatom, teljesen csupaszra. Szűz vagyok még én is, de engem zavar a szőr.

20/L

2019. nov. 11. 19:15
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Nekem csak a csupasz jön be sokkal jobb nyalni és kinezetre is izgatóbb!!
2019. nov. 11. 19:18
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

Én a szemérem ajkaim leborotválom, meg bikinivonalnál, de a szeméremdombomon meghagyom ilyen 3szögben.

Így megkapja a pasi a csupaszságot ahol nyal és nekem se pattog ki a szeméremdombom ami csúnya lenne.

2019. nov. 11. 19:39
 17/18 anonim ***** válasza:
16-as használj arcszeszt és nem pattog ki. :)
2019. nov. 12. 12:54
 18/18 DnPlymn ***** válasza:

Teljesen sima a nyerő! Nyalni is sokkal jobb.

De ha formára vágod, vagy rövidebbre nyírod, az sem gáz! (: Ahogy neked jó

27F

2019. nov. 13. 23:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!