Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Help meee! Szűz vagyok még és lenne egy kerdesem?
Szoval, mint mondtam szuz vagyok es az lenne a kerdes, hogy lanyok ti szoktatok magatokat borotvalni odalennt(a nemiszervnél) ? Ha igen akkor teljesen csupaszra vagy valamilyen formara? Ha nem akkor nem zavarja a fiut a szor, pl. elojateknal, nyalasnal, szexnel?
A valaszhoz legyszi irjatok kort es nemet is.
Ohh es fiuk ti, hogy szeretitek a legjobbn?
Zavar titeket ha ninvs leborotvalva a csaj, ha levan akkor nem bok?
1_\L
Nekem nagyon szőrös, március óta nem nyírtam, és azt szeretem, ha a lánynak is az. Szeretem úgy nyalni, meg jobban néz ki, ha meztelenül jössz felém, és nem csupasz, hanem szép háromszög van ott buján.
29F
Nekem bejön szőrösen is meg anélkül is😉
Lényeg hogy úgy csináld ahogy neked a legkényelmesebb és ahogy a legjobban érzed magad😁
Ha 1 cm nél kisebb a szőr az nálam teljesen oké az már az ápolt kategória. A punci gyönyörű kicsit szőrösen is csupaszon is.
Különben meg:
Bárhogy is nézzen ki ha bedughatom a nyelvem a tiédben akkor nem fog érdekelni hogy mennyire szőrös.
28F
Ahogy neked jo:)
Én mindenhogyan elfogadnám a barátnőmön:)
22f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!