Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan oldhatnám fel a gátlásaim/félelmeim hogy élvezhessem a szexet?
A párom az első partnerem, nem érzem magam kellemetlenül meztelenül, arányaiban elégedett vagyok magammal. A gond akkor van, mikor behatolásra kerül a sor. Attól félek, hogy fájni fog a behatolás, vagy az aktus közben egy löket.. és mivel ezen szorongok, befeszül a hüvelyem és emiatt fáj is az aktus.. Tehát benne vagyok egy ördögi körben és nem tudok kimászni. Van hogy élvezem a szexet amíg el nem élvezek, van hogy már az első behatolás után érzem, hogy ez nem lesz jó, és tényleg nem is élvezem. Az alkohol segít, de nem akarok minden alkalommal inni szex előtt, egy idő után uncsi is lenne.
Akivel volt hasonló, hogy vette rá az agyát, hogy a jóra koncentráljon és ne azon pörögjön, hogy melyik mozdulat fog fájdalmat okozni? Hogy tudnék ellazulni?
Szerintem gyakorlással fogok csak menni. Olyan ez én állatot szelidíteni. Azt hiszi h bántani fogod. Ha sosem bántod akkor fokozatosan megnyugszik. Ha egyszer bántod akkor hátrébb ugrik és ismét kell idő hogy bátrabb legyen.
Az alkohol kihúzza adja addig az időt amíg már nem lesz rá szükséged. Alkohol helyett természetes macskagyökér tartalmú nyugtatók is segíthetnek. Az elő ujjazást is tudom ajánlani.
35F
Arra gondoltál már, hogy milyen rossz lehet veled a szex? Igazi rapszodikusan viselkedő hisztis csaj vagy. Minden attól függ, hogy fenn a toronyban mit mondanak épp a manók.
Menj pszichiáter szakorvos rendelèsère, mert ez sokkal bonyolultabb annál, hogy itt valaki pár sorban leírja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!