Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Csajok! Volt már úgy veletek,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok! Volt már úgy veletek, hogy hosszú párkapcsolatban a párod, élettársad nem hozta fel az análszexet és sértve érezted magad?

Figyelt kérdés

Egyáltalán nem azért mert az anál lenne a kedvenced,hanem azért mert így jogosan gondolhattad legbelül magadban,hogy nem tart tisztának ott és azért nem akar análozni!

Tudom érdekes kérdés,de volt már ilyen?

2019. nov. 11. 03:28
 1/6 anonim ***** válasza:
81%
Nem. Nem vagyok teljesen hülye.
2019. nov. 11. 05:02
 2/6 anonim ***** válasza:
71%

Te hulye vagy

Miert erezne egy lany ezt? A legtobb no nem kedveli az analt es a parja miatt megy bele (persze vannak kivetelek)

De legtobb no orul h nem kell analisan is szexelnie... Boven eleg az h punciba sem tud rendesen kielegulni.

2019. nov. 11. 06:26
 3/6 A kérdező kommentje:

Azért mert a párom 2 év után megkérdezte,hogy mikor fogom úgy is megcsinálni? És hozzá tette,hogy nem kell finnyásnak lennem,mert nincs rá okom tudhatnám!

Utóbbi hozzászóló.. az már óriási gond,ha puncival is éppenhogy el tud élvezni egy nő!

2019. nov. 11. 06:33
 4/6 anonim ***** válasza:
82%

Férfiként dobnék egy ilyen beteg lányt.

F

2019. nov. 11. 07:53
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
#3 Két hülye az éppen egy pár! Egészen biztos, hogy egyikőtöket sem az esze miatt szereti a másik, úgyhogy ti ketten frankón összeillletek. Örülj neki és baxad meg minden lyukát! ;)
2019. nov. 11. 07:55
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem érezném sértve magam. Én sem tartom magam tisztának ott, mivel nem csinálok beöntést a napi tisztálkodás részeként, ergo odabenn vélhetőleg találhatók odaillő dolgok. De ilyen baromságokon sem gondolkoztam még soha. :D
2019. nov. 11. 10:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!