Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, Gáspár Laci szexuálisan vonzó számotokra? Lefeküdnétek vele?
Szamomra vonzo mert a musorok soran ahol szerepelt (pl most az x faktor ill a nyero paros) nagyon oszinten felvallalta magat, egy joszivu kedves igazi ferfi. A parjaval is vegtelenul tisztelettudo, tamogato, nagyon tud szeretni. Ez a nyero paros soran kiderult. Kulsore nem az esetem de mivel a musorok altal meg tudtam ismerni h milyen karakter: azt mondom h szamomra vonzo es siman osszejonnek vele, orulnek egy ilyen ferfinek
(Egyebkent nekem nem igazan jonnek be a roma szarmazasu pasik es altalaban butacskak is. O viszont a kivetelt kepezi mivel ertelmes es jo lelku ember)
Cigány ! Egy nagy bantu cigány, normális magyar nőnek sosem kellene !
Lakatlan szigeten se kellene! Inkább a kezem egész hátralevő életemben !
Csányi Sándor is roma csávó mégis nők százai szerelmesek bele!
Vagy akár Szécsi Pálba annak idején!
Nem hinném,hogy a nöknek azért nem tetszik Gáspár Laci mert roma,hanem inkább azért mert csúnyácska és fura a beszédstílusa!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!