Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogy lehet ezen túllépni?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet ezen túllépni?

Figyelt kérdés

Ha foglalt vagy, de valakit annyira megkívánsz, hogy már a hangjára benedvesedsz?

Ha csak rá gondolsz, hevesebben ver a szíved és a legkülönfélébb pózokban képzeled el őt.

Ha szinte remegsz a vágytól, hogy leszopd...

Hiába szakítottam meg vele minden kapcsolatot, nem tudom kiverni a fejemből!

Szexchaten kívül soha semmi nem volt és nem is lesz köztünk, de égek a vágytól, már a maszti sem segít, sem a szex a párommal.

Segítség, félek elvesztem az önuralmam!

2019. nov. 7. 14:55
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Nincs kiut inkabb szexelj vele hogy lecsillapodj és lehet utana már nem kívanod !!
2019. nov. 7. 14:58
 2/5 A kérdező kommentje:

A privátokra válaszolva:

- véletlenül ismertem meg egy fórumon.

- Igen, az én hibám, de csak beszélgettünk, nem gondoltam, hogy ez sül ki belőle és, hogy így hatunk egymásra.

- A legmocskosabb vágyaimat szeretném vele kiélni.

- A megcsalás, nem opció, 18 éve vagyunk együtt, 6 éve házasok, ikrekkel.

2019. nov. 7. 15:12
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Nehéz helyzet, tudom mert én is átéltem. (Szintén férjnél,gyerekkel) Teljesen véletlenül akadtunk össze es eleinte csak atlagos dolgokról beszélgettünk. Aztán valami megváltozott ,egyre intimebb témák következtek. Csak arra tudtam gondolni ,égtem a szexuális vágytól,amit sosem eltem meg vele. Egy nap elhatároztam hogy ennek vége es soha többet nem írtam neki. Csak igy lehet vége, lassan elfelejted es minden megy a régi kerékvágásban. Az már más kérdés, hogy miért voltál,voltunk vevőkegyáltalán egy ilyen beszélgetős kapcsolatra. 31N
2019. nov. 7. 15:34
 4/5 anonim ***** válasza:
69%
Szexchat is megcsalas.
2019. nov. 7. 16:04
 5/5 A kérdező kommentje:

Igazad van kedves #4.

Bánt is a bűntudat. De ekkora szexuális feszültséggel, nem tudok mit kezdeni.

Megszakítottam minden kapcsolatot vele, de már lassan fizikailag fáj annyira gyötör a vágy, és ugyanennyire vágyom elfelejteni ezt az érzést. De nem megy.

2019. nov. 7. 16:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!