Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » 13-14 cm s farok kevés a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

13-14 cm s farok kevés a lányoknak?

Figyelt kérdés

Most lett először barátnőm, és nagyon nagyon szép. Csak kicsit félek levetkőzni.

Nem kicsi látványra/érzésre?

2019. nov. 6. 15:29
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
96%
Én pedig azt mondom, hogy nem kicsi. Átlag körüli méret. Engem simán ki tudott elégíteni az ekkora pénisz. Szóval semmi gond vele.
2019. nov. 6. 19:10
 12/14 anonim ***** válasza:
96%
Ha a barátomnak ekkora lenne elfogadnám, de a nagyobbat jobban szeretem de akkor sem lenne gonnd
2019. nov. 7. 07:09
 13/14 he84 ***** válasza:
91%
Átlag körüli, nem olyan kicsi. De még ha kicsi is, vannak akiknek jó a kicsi is. Nem minden nő egyforma, legyen az hozzáállásban, legyen az hüvelyméretben is.
2019. nov. 7. 22:19
 14/14 anonim ***** válasza:
93%

14cm hosszú, és 4.8-as vastagságú van.

Volt akinek ez is vastag voilt már, igaz én nagyon élveztem. Eddig senki sem panaszkodott rá. Egy barátnőm mondta, hogy korábbi palijának 18cm volt, de vékonyabb. Ezt jobban szerette, mert kitöltötte széleségre.

2019. nov. 8. 09:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!