Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azon lányoknak, akik a kisebb pénoszméretet kedvelik, vizuálisan is kellően vonzó a kisebb?
*pénisz
De amúgy magas labda volt.
Mindent pénisz szép
Élőben és Vizuálisan is.
Na most ha én vizuálisan el képzelem hogy egy péniszt épp szopok azzal a pénisszel szeretnék dugni is. Jó egy nagyobbat is le lehet ápolni kézzel szájjal de illúzió romboló a tudat, hogy nem tudsz vele szexelni mert túl nagy fájdalmas vagy be se férne.
Ettől függetlenül minden pasi érezze magát férfinek eltekintve attól hogy mi van a gatyában mert minden zsáknak meg van a foltja. Nem leszel kevésbé férfi ha nincs 18 vagy 20+os káró a gatyádban.. Nem a fallosz milyensége miatt leszel csődör hanem az ágyban nyújtott teljesitményedtől és itt nem az órákig tartó Tili-Tolira gondolok mert ha jó a felvezetés akkor az az 5-10 perc is megváltás...
24N
Felhőcskének igaza van.
Régen mindig kicsinek gondoltam a farkamat (köszönöm ponróipar). Aztán rátaláltam életem szerelmére, és amikor először lefeküdtünk, az első reakciója az volt, mikor meglátta a pélómat, hogy "Te jó ég, ez ilyen nagy?!".
Hát mit ne mondjak, elég nagy önbizalomlöketet kaptam akkor :) Pedig nem nagy, vastagabb az átlagtól de ennyi.
És a legtöbbször a szex szintén nem hosszú, nem órákig tart, inkább úgy 15-20 percig, de olyankor sikítva élvez el.
Ezzel nem akarok kérkedni, csak a saját tapasztalatom akartam leírni, mert ebből látszik, hogy egy átlagos mérettel is lehet fantasztikus élvezetet okozni.
26F
Ilyen lányok szerintem nem léteznek.
Aki szerint meg minden pénisz szép, kívánom hogy lássa meg egy 45 èves,alkesz,láncdohányos, elhízott gyárimunkás 10cm-es péniszét.
Ilyen nincs !
Senkinek nem tetszik a kicsi !
17/l
Én nem haragszom, de most bocsánat, hadd tudjam már mekkora a farkam :D
Egyébként ha tényleg az az átlag, akkor az enyém tök átlagos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!